• Fashion

    Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night: Το απόλυτο fashion party – glam στο Galaxy Bar του Hilton Athens!

    • NewsRoom


    Νέα σεζόν και με ανανεωμένη διάθεση, το αθηναϊκό κοινό που λατρεύει τη μόδα και το elegant lifestyle ήδη μετρά αντίστροφα για το νέο Exclusive Party «Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night».

    Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου το Galaxy Bar του Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει ένα exclusive glam party με την υπογραφή του διάσημου οίκου μόδας Roberto Cavalli.

    Μία βραδιά γεμάτη φινέτσα με Roberto Cavalli απόλαυση σε fashion και vodka!

     

    Στο Roberto Cavalli Vodka Butterfly Color night, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την roof-top απογειωτική super θέα της Αθήνας, πίνοντας «Roberto Cavalli Premium Vodka» σκέτη ή σε δροσιστικά signature cocktails, φτιαγμένα από τους δεξιοτέχνες bartenders του Galaxy Bar του Hilton Athens, καθώς επίσης και ένα fashion party – glam inspired από την ultra φινετσάτη υπογραφή του διάσημου Οίκου Roberto Cavalli.

    Ο ραδιοφωνικός σταθμός Music 89.2, με τις μουσικές παραγωγούς Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Άντζυ Καραγιάννη, θα εκπέμψουν ζωντανά από τα decks και θα ξεσηκώσουν τους guests με υπέροχη μουσική, ενώ διάφορες εκπλήξεις θα πλαισιώσουν ιδανικά την exclusive βραδιά.

    Ένα must to be there event, όπου κανείς δεν πρέπει να χάσει αλλά μόνο να δώσει το παρών και να απολαύσει ένα αυθεντικό fashion lifestyle party! 

     

     

    Τιμή εισόδου: 15 ευρώ (περιλαμβάνει 1 ποτό ίσης ή μικρότερης αξίας της τιμής εισόδου).

    Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: +30 2107281 402

    Facebook Event: https://www.facebook.com/events/684274788745143/ 



    ΣΧΟΛΙΑ