• Δημοφιλή στο Internet

    Λαμπερό dinner gala με πλήθος διάσημων και την υπογραφή Cavalli στη Μύκονο (pics-video)


    Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα η καλοκαιρινή σαιζόν στην Μύκονο παρά με το event υπερπαραγωγή Summer Butterfly, ένα τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην μουσική, την μόδα, την γαστρονομία και την οινογνωσία με την ευγενική χορηγία της Roberto Cavalli Vodka, της πρώτης βότκα που παράγεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

    Η πρώτη μέρα περιλάμβανε dinner gala στο εστιατόριο Nice n Easy με φόντο την Μικρή Βενετία και τους Μύλους της Αλευκάντρας, όπου είχαν την τιμητική τους οι ελληνικές και οι ιταλικές γεύσεις σε συνδυασμό με τα κρασιά, την βότκα και την γκράπα -το εθνικό ποτό των Ιταλών- του οίκου Roberto Cavalli, ο οποίος εκτός από τις δημιουργίες που ντύνουν τα πιο hot θηλυκά του πλανήτη βάζει την ετικέτα του και σε premium ποτά.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Tommaso και Daniele Cavalli, γιοι του διάσημου μόδιστρου, οι οποίοι αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας δημιουργώντας μια εταιρεία ποτών ανακηρύχθηκαν Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy από την ομάδα Greek taste beyond borders, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

    Στο λαμπερό dinner gala παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αλλά και γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Πάνος Ζήνας, ο Μάνος Γαβράς, η Νικολέττα Ράλλη και η Ασημίνα Ιγγλέζου.

    H Βράβευση του Tommaso Cavalli γιο του Roberto Cavalli ως ambassador of taste and culture έγινε από τον Νικόλαο Μπήλιο ( Ειδικός Σύμβουλος ΓΓ ΕΟΤ, εμπειρογνώμονας στον Τουρισμό) και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο.

    https://youtu.be/i4O9qFL1cy8
    Πηγή: mykonoslive.tv



    ΣΧΟΛΙΑ