• Fashion

    Juicy Couture: Φόρος τιμής στις εμβληματικές φόρμες που κάθε γυναίκα αγάπησε

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Η Πάρις Χίλτον ήταν η πρώτη που φόρεσε τις βελουτέ φόρμες Juicy Couture και κατάφερε να τις κάνει το σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του 2000, με τους υπόλοιπους celebrities από διάφορες χώρες να ακολουθούν έκτοτε τα βήματα της.

    Έτσι, χάρη στη διάσημη κληρονόμο της αυτοκρατορίας των ξενοδοχείων Hilton, το brand κατάφερε να φτάνει σε αξία το 1 δισ. δολάρια. Άλλωστε, η Πάρις τη δεκαετία του 2000 ήταν ίσως η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο της showbiz και ό,τι φορούσε ξεπουλούσε αμέσως (κάτι σαν την Κιμ Καρντάσιαν σήμερα,  προσωπική βοηθό της Πάρις Χίλτον εκείνη την εποχή).

    Η 38χρονη επιχειρηματίας μίλησε στην αμερικάνικη έκδοση της Vogue για τις αγαπημένες της φόρμες, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως έχει «μια ολόκληρη ντουλάπα με Juicy Couture tracksuits σε όλα τα χρώματα και σχέδια».

    Όταν η Πάρις πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι  «The Simple Life», παρέα με την τότε καλή της φίλη Νικόλ Ρίτσι, κατάφερε να αναδειχθεί σε ένα style icon για κάθε νεαρή κοπέλα της εποχής, φορώντας μόνο τις αγαπημένες της βελουτέ φόρμες Juicy Couture, καθώς ήταν άνετες αλλά και πολύ «glamorous».

    Οι συγκεκριμένες φόρμες ήταν ένα από τα πιο hot trends σε μια δεκαετία που η παγιέτα, το γκλίτερ, τα κοσμήματα καθώς και τα πολύ κοντά φορέματα και φούστες θεωρούνταν «must have» για να κυκλοφορήσεις έξω.

    Μετά την Πάρις σειρά πήραν πολλές διάσημες κυρίες που αγάπησαν και φόρεσαν όσο τίποτε άλλο τις βελουτέ φόρμες.

    Ανάμεσα στις celebrities που αγάπησαν τα Juicy Couture ήταν η pop star Britney Spears, η Beyonce, η Lindsay Lohan, η Miley Cyrus, η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian και οι αδελφές της Jenner, Kylie και Kendall.

    Οι άνετες αυτές φόρμες δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ από εκείνες για να γυμναστούν. Αντίθετα, αποτελούσαν τη «στολή» τους, από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τα τότε «it girls» εμφανίζονταν μέχρι και στα βραδινά clubs με τις Juicy.

    Το συγκεκριμένο trend του 2000 δεν τέλειωσε εκείνη τη δεκαετία, καθώς συνέχισε και για τα πρώτα 3 χρόνια της δεκαετίας του 2010, που φτάνει τώρα στο τέλος της. Από ό,τι φαίνεται όμως, το αξέχαστο glam και comfy trend ξαναγυρίζει, ειδικά τώρα που η τάση για άνετα αθλητικά ρούχα (που η χρήση τους δεν περιορίζεται μόνο στο γυμναστήριο αλλά επεκτείνεται και στις καθημερινές σου βόλτες) ολοένα και φουντώνει.

    Οπότε εάν ψάχνεις να επενδύσεις σε κάτι άνετο, σκέψου τα βελουτέ σετ της Juicy, ή παρόμοια σχέδια από άλλα brands, και δώσε χρώμα και στιλ μέχρι και στα athleisuire ρούχα σου!



    ΣΧΟΛΙΑ