• Business Of Fashion

    Εκθαμβωτική η Κέιτ Μίντλετον στο Πακιστάν: Με παραδοσιακά ενδύματα και πολύ οικονομικά αξεσουάρ

    • NewsRoom

    Κέιτ Μίντλετον


    Στο Πακιστάν βρίσκονται από χθες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, με σκοπό να πραγματοποιήσουν την πιο απαιτητική περιοδεία που έχουν κάνει έως τώρα.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα παραμείνουν στην ασιατική χώρα συνολικά 5 ημέρες, με τα μέτρα ασφαλείας που τους περιβάλλουν να είναι δρακόντεια. Το πριγκιπικό ζευγάρι έφθασε στο Πακιστάν χθες το βράδυ, όπου κατά την απόβασή τους από το αεροσκάφος, τους υποδέχθηκαν παιδιά με παραδοσιακές φορεσιές και λουλούδια.

    Εκεί, η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε ένα ρούχο της Catherine Walker σε τιρκουάζ τόνους. Η γραμμή του ρούχου που επέλεξε ήταν shalwar kameez, δηλαδή ένα σαλβάρι, το παραδοσιακό ένδυμα του Πακιστάν και από πάνω ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα.

    Το ρούχο της δούκισσας, μάλιστα, ολοκληρωνόταν με κομψές λεπτομέρειες γύρω από το λαιμό και τα μακριά μανίκια. Για να το συνδυάσει με τα κατάλληλα υποδήματα, επέλεξε nude γόβες Rupert Sanderson των 565 ευρώ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η επιλογή των σκουλαρικιών και το clutch που κρατούσε, τα οποία ήταν πολύ οικονομικά.

    Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της στο Πακιστάν, Πηγή: Splash
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, Πηγή: Splash

    Συγκεκριμένα, επέλεξε κρεμαστά σκουλαρίκια με χάντρες σε λευκό και τιρκουάζ χρώμα, του Πακιστανικού brand Zeen. Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια, που ταίριαζαν άψογα με το ρούχο της, κοστίζουν μόλις 8 ευρώ. Η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα χρυσό clutch, του ίδιου brand, το οποίο κοστίζει μόνο 22 ευρώ.

    View this post on Instagram

    The Duke and Duchess of Cambridge have arrived in Pakistan! ‎ڈیوک اور ڈچز آف کیمبرج پاکستان تشریف لا چکے ہیں۔ The Duke and Duchess’s first official visit to the country will pay respect to the historical relationship between Britain and Pakistan, but will largely focus on showcasing Pakistan as it is today — a dynamic, aspirational and forward-looking nation. ‎ڈیوک اور ڈچز آف کیمبرج کا پاکستان کا پہلا شاہی دورہ برطانیہ اور پاکستان کے مابین تاریخی تعلقات کی عزت افزائی ہے، لیکن زیادہ تر توجہ موجودہ دور کے پاکستان بحیثیت ایک متحرک، زندہ و جاوید اور دور اندیش ملک کی ترویج پر ہوگی۔ From the modern leafy capital Islamabad, to the vibrant city of Lahore, the mountainous countryside in the North, and the rugged border regions to the West, the visit will span over 1000km, and will take in Pakistan’s rich culture, its diverse communities, and its beautiful landscapes. ‎شاہی دورہ جدید طرز پر تعمیر شدہ سر سبز دارالحکومت اسلام آباد سے زندہ دلوں کے شہر لاہور، عظیم پہاڑی سلسلوں پر مشتمل شمالی علاقہ جات اور مغرب کی جانب ناہموار سرحدی علاقوں تک ہزار کلو میٹر سے زائد سفر پر مشتمل ہوگا۔‪ ‬اس دوران پاکستان کی بھرپور ثقافت، مختلف ثقافتوں پر مشتمل آبادیوں اور اس کے خوبصورت مناظر سے آگاہی اور لطف اندوز ہونے کا موقع ملے گا۔ 📷 Kensington Palace #RoyalVisitPakistan #pakistan

    A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

    Για τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω, σπαστά, ενώ το μακιγιάζ που διάλεξε ήταν λαμπερό.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της στο Πακιστάν προκάλεσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, ενώ πολλοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι έμοιαζε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα, το 1991.

    Τα σκουλαρίκια και το clutch που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της στο Πακιστάν

    Η περιοδεία του ζευγαριού ξεκίνησε σήμερα το πρωί με μία συμβολική επίσκεψη σε ένα σχολείο της περιοχής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσουν την αξία της εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφθηκαν το Πρότυπο Κολλέγιο του Ισλαμαμπάντ για κορίτσια στην πρωτεύουσα της χώρας, όπου ξεναγήθηκαν μέσα στις αίθουσες και πόζαραν για μια φωτογραφία με μερικούς από τους μαθητές ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

    Στόχος της παρουσίας του δούκα και της δούκισσας στον συγκεκριμένο χώρο είναι να ενισχυθεί η σημασία της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα το πριγκιπικό ζευγάρι επιθυμεί να τονίσει τον τρόπο με τον οποίο τα κορίτσια ωφελούνται από την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επαγγελματική σταδιοδρομία.

    H επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπας Ουίλιαμ σε σχολείο του Πακιστάν, Πηγή: Splash

    Για τη σημερινή της εμφάνιση, η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να χαρίσει και πάλι έναν συμβολισμό, καθώς επέλεξε ένα ένδυμα, που ομοιάζει στην παραδοσιακή στολή του Πακιστάν. Συγκεκριμένα, η δούκισσα εμφανίστηκε στο Ισλαμαμπάντ με μια μπλε παραδοσιακή kurta, παντελόνι και πουκαμίσα, με μαντήλι του τοπικού σχεδιαστή Maheen Khan.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, Πηγή: Splash

    Η παραδοσιακή μπλε κούρτα αποτελεί ουσιαστικά ένα χαλαρό πουκάμισο με μακριά μανίκια, που φτάνει μέχρι τα γόνατα και το φορούν είτε άνδρες είτε γυναίκες σε χώρες όπως το Πακιστάν, η Ινδία και το Μπαγκλαντές. Στον ώμο είχε ένα μακρύ μαντήλι στον ώμο, ένα λουκ που συνδύασε με μπλε χαμηλές γόβες με λουράκι, αξίας μόλις 26 ευρώ και κρεμαστά σκουλαρίκια με μπλε πέτρες. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, από την άλλη, επέλεξε ντύσιμο πιο δυτικού τύπου, με ένα θαλασσί πουκάμισο και μπλε παντελόνι, προκειμένου να μην ζεσταθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες του Πακιστάν.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επισκέπτονται το Πακιστάν μετά από 13 χρόνια. Είχε προηγηθεί η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα το 2006, εξαιτίας των βίαιων επεισοδίων που μάστιζαν την χώρα.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, Πηγή: Splash

    Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη χώρα έχει ιδιαίτερη σημασία και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς από εκεί καταγόταν ο σύντροφός της, καρδιοχειρουργός Χασνάτ Καν. Μάλιστα, οι φήμες της εποχής της, ήθελαν την πριγκίπισσα να σκέφτεται να μετακομίσει εκεί.

    Λόγω της ιδιαίτερης σύνδεσής της με τη χώρα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πραγματοποιήσει και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στο Πακιστάν. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο τώρα ο βρετανικός Τύπος παρακολουθεί στενά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, θέλοντας να διαπιστώσει αν ο δούκας θα ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας του.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, Πηγή: Splash

    Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ένα παρόμοιο ταξίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έκανε φέτος και ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αφρική. Στο ταξίδι αυτό, μάλιστα, ο δούκας του Σάσεξ περπάτησε σε ένα μερικώς απενεργοποιημένο ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα, όπως είχε κάνει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, Πηγή: Splash



    ΣΧΟΛΙΑ