• LIFE&STYLE

    Έξυπνες ιδέες που σας λύνουν τα χέρια για το επόμενο αεροπορικό σας ταξίδι

    • NewsRoom


    Υπάρχουν πολλά γεγονότα που μπορούν να καταστρέψουν την πτήση σας. Κάποια καθυστέρηση, οι ατελείωτες ουρές και άλλα ενοχλητικά γεγονότα είναι μόνο μερικές από τις άβολες καταστάσεις που μπορείτε να βιώσετε σε ένα αεροπορικό σας ταξίδι.

    Σε αυτές τις μικρές ενοχλήσεις έρχονται να βάλουν τέλος οι εργαζόμενοι των αεροδρομίων μαζί με τους αεροσυνοδούς, αποκαλύπτοντας διάφορα κρυφά μυστικά που θα σας γλιτώσουν από τυχόν αναποδιές και θα κάνουν το ταξίδι σας μια ευχάριστη απόλαυση.

    laggage airport

    Διαβάστε παρακάτω τις σημαντικότερες συμβουλές που μοιράζονται μαζί μας:

    Να αποφεύγετε να πληρώνετε καρότσι για την μεταφορά των αποσκευών σας, μπορείτε ωστόσο να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο καρότσι που έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος και δεν το επέστρεψε.

    bags airports

    Βγάλτε τις μπαταρίες από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και τις άλλες συσκευές πριν το πακετάρισμα. Οι βαλίτσες που δονούνται καθυστερούν τις πτήσεις για λόγους ασφαλείας.

    accesories airport

    Εάν χάσετε κάποιο αντικείμενο, δεν χρειάζεται πανικός, ο οποίος θα σας στοιχίσει πολύτιμο χρόνο. Απλώς απευθυνθείτε στον τομέα των “lost and founds” που υπάρχει σε κάθε αεροδρόμιο.

    airport

    Οτιδήποτε υπάρχει στα lost and found παραμένει εκεί για 90 ημέρες, γι΄αυτό τον λόγο εάν χρειάζεστε για παράδειγμα ένα φορτιστή, μην ντρέπεστε και απλά ζητήστε το.

    airport

    Αντί να τοποθετήσετε τα μικροπράγματα σε ξεχωριστό καλάθι για έλεγχο, μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί σε μια τσάντα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο από τους ελέγχους των αποσκευών σας.

    airport

    Για να γλιτώσετε τα 3 ευρώ που κοστίζει ένα μπουκαλάκι νερό, μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα από το σπίτι και να το γεμίσετε αμέσως μόλις περάσετε από τον έλεγχο.

    accesories airport

    airport attendant

    Εάν μια πτήση έχει ακυρωθεί ή είναι υπερπλήρης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην αεροπορική εταιρία, έτσι ώστε να αποφύγετε τις ατελείωτες ουρές.

    airport lines

     

    airport woman

    Τοποθετήστε τον αριθμό της πτήσης σας στην κράτηση του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να σας ενημερώνουν τα πρακτορεία για το αν η πτήση σας ακυρώθηκε ή όχι.

    airport

    Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα seatguru.com, ένα ταξιδιωτικό site, το οποίο σας ενημερώνει για το ποια θέση του αεροπλάνου είναι η καλύτερη.

    airport

     

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/bella-hadid-gimno-ntempouto-tis-sti-galliki-vogue/68031

     



    ΣΧΟΛΙΑ