• LIFE&STYLE

    Έξυπνα κόλπα για να μοσχομυρίζουν τα δύσκολα σημεία του σπιτιού

    • NewsRoom
    καθαριότητα


    Μας αρέσει να ζούμε σ΄ένα καθαρό σπίτι κι ακόμη περισσότερο μας αρέσει να ξετρυπώνουμε και να μαθαίνουμε διαρκώς νέα κόλπα όχι μόνο για να αστράφτει αλλά και να μοσχοβολάει. Αυτή τη φορά λοιπόν βρήκαμε έξυπνα κόλπα καθαριότητας που θα κάνουν και τα πιο “δύσκολα” σημεία του σπιτιού να μοσχοβολάνε!

    1.Πώς θα μοσχοβολάνε οι ντουλάπες μας; 

    Παίρνετε ένα τούλι, από μπομπονιέρα και βάζετε μέσα ένα ξύλο κανέλας, ένα φυλλαράκι δάφνης, φασκόμηλο και… ρύζι. Ναι, καλά ακούσατε. Ρύζι, που είναι ο,τι πρέπει για να “μαζεύει” την υγρασία. Φτιάχνετε λοιπόν ένα μικρό πουγκί και το τοποθετείτε στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας. Φυσικά μπορείτε να βρείτε έτοιμα τέτοια αρωματικά και στην αγορά, αλλά είπαμε… θέλουμε κόλπα με δικά μας υλικά!

    καθαριότητα

    2.Κάηκε το φαγητό και μυρίζει όλη η κουζίνα; 

    Βράζετε αργά σε μια κατσαρόλα νερό με ξύλα κανέλας, γαρύφαλλο κι αν θέλετε και πορτοκάλι και τ΄αφήνετε στο μάτι σε σιγανή φωτιά. Όχι μόνο θα εξαφανισθεί η άσχημη μυρωδιά από το καμένο φαγητό, αλλά θα μοσχοβολήσει και όλο το σπίτι!

    3.Μυρίζει άσχημα ο νεροχύτης; 

    Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στο σιφόνι κι έπειτα λίγο ξύδι. Αφήστε το για λίγα λεπτά κι έπειτα ρίξτε βραστό νερό. Αυτό ήταν!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 5 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού και πώς θα τα αποφύγουμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα tips για να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιδέες οργάνωσης με κουτιά παπουτσιών



    ΣΧΟΛΙΑ