• LIFE&STYLE

    Έξι χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη

    • NewsRoom
    μαλλιά


    1. Ίσια μαλλιά χωρίς λακ: Η απλότητα είναι μέρος της νεανικότητας. Ισιώστε τα μαλλιά σας λοιπόν και μη βάλετε λακ όταν τελειώσετε, για ν΄αποφύγετε το στιλιζαρισμένο look που μεγαλώνει.

    2. Σφιχτή κοτσίδα: Μπορεί ήδη να το έχετε παρατηρήσει πως όταν τραβάτε πίσω τα μαλλιά σας, τεντώνεται και το δέρμα του προσώπου. Κάντε λοιπόν ένα… φυσικό λίφτινγκ, χτενίζοντας καλά τα μαλλιά σας και μαζεύοντάς τα πίσω σε πολύ σφιχτή κοτσίδα. Τα ζυγωματικά θα τονιστούν ενώ θα τραβηχτεί ακόμη και το δέρμα γύρω από τα μάτια σας.

    3. Ανέμελες αφέλειες: Οι αφέλειες τονίζουν τα μάτια σας και κρύβουν τις πρώτες λεπτές γραμμές ή ρυτίδες (ανάλογα με την ηλικία σας) που έχουν σχηματισθεί στο μέτωπο. Πριν λοιπόν κάνετε… bottox, δοκιμάστε αυτό το απίθανο hairlook.

    4. Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι: Θυμίζει την εποχή της αθωότητας κι ίσως για πολλά χρόνια την είχαμε ξεχάσει. Μια χαλαρή κοριτσίστικη πλεξούδα στο πλάι δίνει την αίσθηση της ανεμελιάς κι εκφράζει τον πιο girly εαυτό μας!

    5. Χαλαρό πιάσιμο σε κότσο και τουφάκια γύρω από το πρόσωπο: Μαζέψτε τα μαλλιά σας αλλά μην τα στιλιζάρετε με προϊόντα styling. Αφήστε να πέσουν γύρω από το πρόσωπό σας δεξιά κι αριστερά ανέμελες τούφες που κρύβουν τις ατέλειες.

    6. Καρέ στους ώμους ή πάνω από αυτούς: Το ιδανικό κούρεμα για να “κρύψει” χρόνια, σταματάει στους ώμους. Γενικά προσπαθήστε να μην έχετε πολύ μακριά μαλλιά αν θέλετε να τα αφήνετε κάτω. Το καρέ, δίνει την αίσθηση πως είστε μια γυναίκα πολύ νέα, με προσωπικότητα, δυναμισμό, έτοιμη να ριχτεί στις προκλήσεις της ζωής!



    ΣΧΟΛΙΑ