• LIFE&STYLE

    Εxecutive look of the day: Missoni colors

    • working in style

    Εxecutive look of the day: Missoni colors


    Μου αρέσουν τα φορέματα. Ειδικά το καλοκαίρι δύσκολα τα αποχωρίζομαι. Προσπαθώ όμως να μην τα ξεχνάω και το χειμώνα. Το συγκεκριμένο φόρεμα οπως ειναι προφανές, είναι Missoni. Αυτο που δεν ειναι προφανές ειναι ότι το φόρεμα αυτο δεν ειναι καθολου ακριβό. Για την ακρίβεια ηταν ιδιαίτερα φθηνό και αυτο γιατί ανήκει στην συλλογή που σχεδίασε ο Missoni για την αμερικανική αλυσίδα Target το 2011

    Το αγόρασα online απο Αμερική μαζι με αλλά αγαπημένα κομμάτια, ειναι αμάνικο, έχει (σε αντίθεση με τα περισσότερα αλλά κομμάτια εκείνης της σειράς), κάθετες ρίγες και έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων. Σκούρο καφέ, γαλάζιο, μπορντώ , ροδακινί, κίτρινο, μπεζ και λευκό σε τέλεια αρμονία.

    Σε αυτο το ντύσιμο έχω παίξει πολύ με τις χρωματικές αποχρώσεις.

    Η ζακέτα ειναι DKNY cozy ενα απο τα πολυ αγαπημένα μου κομμάτια και ταιριάζει απόλυτα με την μπεζ κάθετη ρίγα.

    Επειδή το φόρεμα ειναι λίγο κοντό έχω επιλέξει σκούρο καφέ αδιαφανές καλσόν που ακολουθεί  την βασική απόχρωση του φορέματος όπως και η τσάντα.

    Η τσάντα ειναι LOEWE, αγαπημένη μάρκα για τσάντες

    Η τσάντα ειναι LOEWE, αγαπημένη μάρκα για τσάντες στο παρελθόν, οχι τόσο αγαπημένη τα τελευταία χρονια , παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σειρά ηταν εξσιρετικά πετυχημένη και την αγαπώ εδω και τουλάχιστον μία δεκαετία.

    Τα παπούτσια παρότι δεν φαίνονται καλά, ειναι μπορντώ και ενώ όταν σκέφτηκα να τα φορέσω με αυτο το φόρεμα είχα ενδοιασμούς, έδεσαν τοσο ωραία με το μπορντώ του φορέματος αλλά και με τα υπόλοιπα χρώματα, που δεν το έχω φορέσει με αλλά έκτοτε.

    Ειναι λουστρινένια Tod’s, απο τα παπούτσια ναυαρχίδας της μάρκας νομίζω , έχουν αγκραφα μπροστά και ενα υπέροχο σταθερό δεκάποντο τακούνι με τα γνωστά χαρακτηριστικά καρουμπαλάκια της εταιρίας.

    Και φυσικά δεν πάω πουθενά χωρίς το Garmin μου. 

    Παρότι έχω κλασσικά ρολόγια, σχεδόν καθημερινά φοράω το forerunner 235, που παρακολουθεί κάθε μου κίνηση, καταγράφει τα βήματα μου τους σφυγμούς μου και με συντροφεύει στις αθλητικές μου δραστηριότητες μετά τις επαγγελματικές.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 

    Εxecutive look of the day: Missoni colors
    Τα παπούτσια είναι λουστρινένια Tod’s, απο τα παπούτσια ναυαρχίδας της μάρκας νομίζω , έχουν αγκραφα μπροστά και ενα υπέροχο σταθερό δεκάποντο τακούνι με τα γνωστά χαρακτηριστικά καρουμπαλάκια της εταιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ