• LIFE&STYLE

    Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης: «Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη» (video)

    • NewsRoom
    Χάρης Βαρθακούρης


    Έξαλλος έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Κωνσταντίνο Ντάφλο.

    Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που αναδείχτηκε νικητής του Globetrotters μαζί με τη γυναίκα του, Αντελίνα, «βγήκε από τα ρούχα του», εξαιτίας μιας γκάφας που έκανε ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κωνσταντίνος Ντάφλος.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Χάρη Βαρθακούρη, με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός στις live εμφανίσεις του. Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα «Βράδια Αξημέρωτα», με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίο έχει τον ίδιο τίτλο.

    Μόλις το άκουσε αυτό ο Χάρης Βαρθακούρης, έγινε έξαλλος. «Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν… Θέλει διακόσια χανζαπλάστ και πλαστική» είπε εκνευρισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

    Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του τραγουδιστή Χάρη Βαρθακούρη μετά τη «γκάφα» του δημοσιογράφου:



    ΣΧΟΛΙΑ