ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας το παρασκήνιο στη χθεσινή τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Μετά από 3 χρόνια που είχαν να συναντηθούν ο πάγος έσπασε και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά και σε μια στιγμή έγιναν όλα όπως ήταν παλιά.
Τι αποκάλυψε:
«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα.
Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα.
Tης είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=rQ2S_YDppTE&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν επτά άτομα
- Live η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – Αισιόδοξος για συμφωνία ο Αμερικανός πρόεδρος
- Πλεύρης και Γεωργιάδης κατά Διεθνούς Αμνηστίας και Δικαστηρίου της Χάγης – «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Να μην παριστάνει ο πρόεδρος της Βουλής τον εκτελεστικό βραχίονα του Μαξίμου