ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέση στη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι πήρε η Μπριζίτ Μπαρντό καλώντας τη χήρα του, Λετίσια, που είναι η βασική κληρονόμος του, να δώσει μέρος από την περιουσία στα μεγαλύτερα παιδιά του.
«Είμαι αηδιασμένη. Αν ήμουν η Λετίσια, θα έβαζα τα πράγματα στη θέση τους. Θα έδινα στον Νταβίντ και την Λόρα αυτό που αξίζουν», δήλωσε στο Europe 1 η Μπαρντό, αναφερόμενη στα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο.
Ο Νταβίντ Χαλιντέι, που είναι επίσης τραγουδιστής και η ηθοποιός Λόρα Σμετ έχουν προσβάλει τη διαθήκη του πατέρα τους. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, όλα τα παιδιά πρέπει να πάρουν σχεδόν ίσο μερίδιο από την περιουσία. Ομως, ο Χαλιντέι, που είχε σπίτι στην Καλιφόρνια και φορολογούνταν στις ΗΠΑ, άφησε τα πάντα στην τέταρτη σύζυγό του, Λετίσια, και τις δύο υιοθετημένες κόρες τους.
Αρκετοί διάσημοι Γάλλοι έχουν πάρει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Η Εντι Μίτσελ, φίλος του Χαλιντέι, δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αποκληρώσει τα παιδιά του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαϊκό προσκύνημα στη Γαλλία η κηδεία του θρυλικού Τζόνι Χαλιντέι (pics + video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τα σενάρια εκεχειρίας στο Ιράν – Άνοδος 2,12% για τον DAX
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της ΔΠ για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Ιράν: Ο Γκαλιμπάφ κατηγορεί τις ΗΠΑ για σχέδιο «παράδοσης» μέσω πιέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.