• LIFE&STYLE

    Έξαλλη με τη χήρα του Τζόνι Χαλιντέι η Μπριζίτ Μπαρντό

    • NewsRoom
    Μπριζίτ Μπαρντό


    Θέση στη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι πήρε η Μπριζίτ Μπαρντό καλώντας τη χήρα του, Λετίσια, που είναι η βασική κληρονόμος του, να δώσει μέρος από την περιουσία στα μεγαλύτερα παιδιά του.

    «Είμαι αηδιασμένη. Αν ήμουν η Λετίσια, θα έβαζα τα πράγματα στη θέση τους. Θα έδινα στον Νταβίντ και την Λόρα αυτό που αξίζουν», δήλωσε στο Europe 1 η Μπαρντό, αναφερόμενη στα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο.

    Ο Νταβίντ Χαλιντέι, που είναι επίσης τραγουδιστής και η ηθοποιός Λόρα Σμετ έχουν προσβάλει τη διαθήκη του πατέρα τους. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, όλα τα παιδιά πρέπει να πάρουν σχεδόν ίσο μερίδιο από την περιουσία. Ομως, ο Χαλιντέι, που είχε σπίτι στην Καλιφόρνια και φορολογούνταν στις ΗΠΑ, άφησε τα πάντα στην τέταρτη σύζυγό του, Λετίσια, και τις δύο υιοθετημένες κόρες τους.

    Αρκετοί διάσημοι Γάλλοι έχουν πάρει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει. Η Εντι Μίτσελ, φίλος του Χαλιντέι, δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να αποκληρώσει τα παιδιά του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαϊκό προσκύνημα στη Γαλλία η κηδεία του θρυλικού Τζόνι Χαλιντέι (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ