• LIFE&STYLE

    Η Μέγκι Ντρίο σε ρόλο παρουσιάστριας- Με ποιο κανάλι έκλεισε εκπομπή

    • NewsRoom
    μεγκι

    Μέγκι Ντρίο για το περιοδικό DownTown


    Νέο ρόλο αναλαμβάνει στην τηλεόραση η εκκεντρική Μέγκι Ντρίο, μετά από την ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη και προβεβλημένη συμμετοχή της στο τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, Greece’s Next Top Model, τον περασμένο χειμώνα από την συχνότητα του Star.

    Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι #not», η οποία προβλήθηκε σήμερα και, με αφορμή τα όσα είπε, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής, Παύλος Σταματόπουλος και Κατερίνα Ζαρίφη, αποκάλυψαν ότι η τηλεοπτική περσόνα που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν είναι έτοιμη να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας και μάλιστα στο κανάλι του OPEN.

    Την αποκάλυψη, συγκεκριμένα, έκανε ο Παύλος Σταματόπουλος, με την Κατερίνα Ζαρίφη να τον επιβεβαιώνει. «Η Μέγκι Ντρίο θα κάνει τηλεόραση και μάλιστα πολύ σύντομα…. Και σε αυτό το κανάλι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκι Ντρίο ξεχώρισε για την τηλεοπτική της παρουσία στο GNTM τον περασμένο χειμώνα, αφού αποτέλεσε την πιο εκκεντρική παρουσία του ριάλιτι, καθώς είχε πρόβλημα με όλους και με όλα. Εκφράζοντας συνεχώς την αδικία την οποία ένιωθε, αγαπήθηκε από το κοινό για τα ελληνικά της, που την ανήγαγαν, στα αυτιά των τηλεθεατών, στον «νέο Φατσέα».

    Πρόσφατα, μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο απασχόλησε και πάλι, όταν απάντησε με σκληρή γλώσσα στην Ραμόνα Βλαντή για σχόλιο που της έκανε σχετικά με το φώτοσοπ στις φωτογραφίες της.

    Προς το παρόν είναι άγνωστο τι εκπομπή θα κάνει η Μέγκι Ντρίο στην ελληνική τηλεόραση. Αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις του τηλεοπτικού σταθμού.



    ΣΧΟΛΙΑ