• LIFE&STYLE

    Ευγενία Νιάρχου: Στο Σεν Μόριτζ για τον γάμο της δεκαετίας (pics)

    • NewsRoom

    Ευγενία Νιάρχου


    Ένας από τους διασημότερους εργένηδες του κόσμου, ο Σταύρος Νιάρχος, παντρεύεται και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η αδερφή του

    Στο Σεν Μόριτζ κατέφθασε η Ευγενία Νιάρχου, μετά από μία περίοδο χαλάρωσης, όπου έκανε διακοπές, ξεφεύγοντας λίγο από την έντονη καθημερινότητά της στο Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται και μοιράζοντας τον χρόνο της μεταξύ της παραμονής της στο χειμωνιάτικο σκηνικό του Σεν Μόριτζ και το απόλυτα καλοκαιρινό τοπίο της Βραζιλίας.

    Η γοητευτική νεαρή κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου επέστρεψε στο Σεν Μόριτζ, όπου βρισκόταν και μερικές εβδομάδες πριν, αυτή τη φορά όμως για έναν σημαντικό λόγο: Να παρευρεθεί στον γάμο του αγαπημένου της αδελφού, Σταύρου Νιάρχου. Όπως είναι γνωστό, ο Σταύρος Νιάρχος διατηρούσε, τα τελευταία δύο χρόνια, σχέση με την πρώην σύζυγο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα.

    Στις αρχές του φθινοπώρου έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι επιθυμεί να επισημοποιήσει τη σχέση του και λίγο αργότερα, τον περασμένο Οκτώβρη, οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά, με πολιτικό γάμο σε δημαρχείο της Γαλλίας.

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος στο Σεντ Μόριτζ

    Τώρα, Ζούκοβα και Νιάρχος ετοιμάζονται να τελέσουν και την επίσημη τελετή του γάμου τους, στο Σεν Μόριτζ, παρουσία διάσημων καλεσμένων, που καταφθάνουν σιγά σιγά, καθώς ο γάμος της δεκαετίας θα τελεστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως έγραψε το mononews.gr χθες, το συνολικό κόστος του γάμου υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 5,8 εκατομμύρια ευρώ.

    Το πολυτελές θέρετρο όπου διαμένει το ζευγάρι ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου

    Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο πεντάστερο θέρετρο Kulm St. Moritz Hotel, όπου μία διανυκτέρευση κοστίζει περί τις 600 στερλίνες, κατάλυμα που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων του ζευγαριού συμπεριλαμβάνονται ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και η χολιγουντιανή ηθοποιός, Γκουίνεθ Πάλτροου, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg, η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ, το μοντέλο Κάρλι Κλος και ο σύζυγός της Τζόσουα Κούσνερ -γαμπρός της Ιβάνκα Τραμπ- αναμένεται επίσης να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς του γάμου του ζευγαριού.

    Η Ευγενία Νιάρχου στο Σεν Μόριτζ για τον γάμο του αδελφού της

    Το «παρών» θα δώσει φυσικά και η αδελφή του, Ευγενία Νιάρχου, που βρίσκεται ήδη στο Σεν Μόριτζ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πολυτελέστατος γάμος και ανάρτησε, φυσικά, φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έως τον γάμο, η Ευγενία αποφάσισε να απολαύσει την παραμονή της εκεί, αξιοποιώντας το παραμυθένιο, χιονισμένο τοπίο, επισκεπτόμενη μάλιστα το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

    Η ανάρτηση της Ευγενίας Νιάρχου από το Σεν Μόριτζ



    ΣΧΟΛΙΑ