• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος- Ντάσα Ζούκοβα: Το πολυτελές θέρετρο, οι διάσημοι καλεσμένοι και το υπέρογκο ποσό για τον γάμο τους

    • NewsRoom

    Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα


    Το Σαββατοκύριακο ο πολυαναμενόμενος γάμος του ζευγαριού

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στο Σεν Μόριτζ κατέφθασαν σήμερα ο 34χρονος Σταύρος Νιάρχος και η 38χρονη πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, με σκοπό να προετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του επερχόμενου γάμου τους, που θα γίνει εκεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

    Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει μία παραμυθένια διαμονή στο ούτως ή άλλως εντυπωσιακό Σεν Μόριτζ, που αποτελεί δημοφιλές θέρετρο για τα μέλη των επιφανών οικογενειών, γεγονός που αποδεικνύεται ήδη από την άφιξή τους σε πολυτελές θέρετρο με μία ρετρό Lancia Delta HF Integrale.

    Η αξία του πολυτελούς αυτοκινήτου που επέλεξαν η Ρωσίδα συλλέκτρια τέχνης και ο νεαρός Έλληνας δισεκατομμυριούχος, που παλιότερα διατηρούσε σχέση με την Πάρις Χίλτον, υπολογίζεται ότι κυμαίνεται μεταξύ £30.000 και £78.000.

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος στο Σεντ Μόριτζ

    Σύμφωνα με την DailyMail, η Ντάσα και ο Σταύρος, που γνωρίζονται εδώ και πάνω από μια δεκαετία, έγιναν ζευγάρι το 2018 και έχουν καταλύσει σε ένα από τα πολυτελέστερα αλπικά θέρετρα για να τελέσουν τους γάμους τους, μετά τον πολιτικό γάμο που πραγματοποίησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε δημαρχείο της Γαλλίας.

    Η Ντάσα Ζούκοβα στο Σεντ Μόριτζ

    Η τελετή του γάμου εκτιμάται ότι θα κοστίσει περί τα 5 εκατ. στερλίνες, ενώ μεταξύ των καλεσμένων που θα δώσουν το παρών στον πολυτελή γάμο του δισεκατομμυριούχου με την Ρωσίδα καλλονή συμπεριλαμβάνονται ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και η χολιγουντιανή ηθοποιός, Γκουίνεθ Πάλτροου.

    Το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει το ζευγάρι ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου

    Παρόντες στο κοσμικό event θα είναι επίσης η σχεδιάστρια Νταιάν φον Φίρστενμπεργκ, η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ, το μοντέλο Κάρλι Κλος και ο σύζυγός της Τζόσουα Κούσνερ, κουνιάδος της κόρης του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.

    Η γαμήλια τελετή του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ.

    Η Ντάσα Ζούκοβα δείχνει ευτυχισμένη

    Αργότερα, μετά την τέλεση του γάμου, θα ακολουθήσει δεξίωση που θα παραθέσει το ζευγάρι στους καλεσμένους. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, στο οποίο άλλωστε διαμένει και το ζευγάρι. Αξίζει, μάλιστα, να αναφερθεί ότι το εν λόγω ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου.

    Το πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel

    Τα δωμάτια του πολυτελούς καταλύματος κοστίζουν τουλάχιστον 600 στερλίνες ανά διανυκτέρευση, ενώ συνολικά το κόστος των εορτασμών, που υπολογίζεται σε 5 εκατ. στερλίνες αναμένεται να προσφέρει μία ιδανική εμπειρία σε όσους θα βρεθούν στο πλευρό του ζευγαριού για τον γάμο.

    View this post on Instagram

    В отличие от многих звезд, которые сейчас в ожидании лета с удовольствием нежатся на теплых курортах, #ДашаЖукова и ее бойфренд Ставрос Ниархос III предпочитают курорты зимние: пара прилетела в швейцарский Санкт-Мориц, известный своими горнолыжными трассами и склонами. Подробнее о романе бывшей супруги Романа Абрамовича и греческого миллиардера – читайте по ссылке в описании нашего профиля 🔺 _____ #spletnik #spletnikru

    A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on



    ΣΧΟΛΙΑ