• LIFE&STYLE

    Οι ειδυλλιακές διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου: Από το χιονισμένο Σεντ Μόριτς, στις εξωτικές παραλίες της Βραζιλίας

    • NewsRoom

    Ευγενία Νιάρχου


    Μετά τα χιονισμένα τοπία του Σεντ Μόριτς, η εγγονή του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου επέλεξε ένα ηλιόλουστο, καλοκαιρινό μέρος για να συνεχίσει τις διακοπές της

    Μία δόση από καλοκαίρι, ήλιο και θάλασσα θέλησε να πάρει η Ευγενία Νιάρχου, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στη βάση της, που είναι το Λονδίνο.

    Για το λόγο αυτό, αμέσως μετά τις ειδυλλιακές διακοπές της στο χιονισμένο Σεντ Μόριτς, όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και από το οποίο δημοσίευε εντυπωσιακές φωτογραφίες, τόσο από το λευκό τοπίο όσο και από τις λαμπερές της εμφανίσεις, μαρτυρώντας πόσο καλά περνά, η Ευγενία Νιάρχου «πέταξε» για Βραζιλία.

    Οι διακοπές της γνωστής κληρονόμου συνεχίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με την ίδια να εξακολουθεί να ποστάρει διαρκώς στιγμιότυπα από τις χαλαρές στιγμές της στην χώρα της νότιας Αμερικής.

    Οι διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στην Βραζιλία
    Οι διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στην Βραζιλία

    Έτσι, οι εικόνες που δημοσίευσε μετατράπηκαν από τις απόλυτες χειμερινές διακοπές στο ειδυλλιακό καλοκαιρινό τοπίο της Βραζιλίας, παραμένοντας ωστόσο εξίσου εντυπωσιακές. Όπως μαρτυρούν όσα δημοσιεύει, η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων ποζάρει δίπλα σε αξιοθέατα της περιοχής, απολαμβάνει της βουτιές της στο Τρανκόζο της Βραζιλίας, ενώ άλλες φωτογραφίες την απεικονίζουν να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα του πολυτελούς δωματίου της, και να δείχνει στιγμιότυπα από την παραλία.

    Οι διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στο Σεντ Μόριτς

    Παράλληλα, η Ευγενία Νιάρχου φαίνεται να θυμήθηκε και τις περσινές της διακοπές στην Ανταρκτική, την οποία είχε επισκεφθεί την ίδια περίοδο, εμπλουτίζοντας με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό άλμπουμ των αναμνήσεών της από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει. Η κληρονόμος του εφοπλιστή ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει δίπλα σε παγόβουνα.

    Οι διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στην Ανταρκτική



    ΣΧΟΛΙΑ