ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πιο στιλάτη εμφάνιση έκανε στη Μύκονο, η Ευγενία Νιάρχου.
Η «χρυσή» κληρονόμος της γνωστής οικογενείας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο, απ’ όπου μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αυτή τη φορά έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα μαύρο καφτάνι από δαντέλα, με έντονα 70’s vibes, το οποίο συνδύασε με μαύρο και λευκό ψηλόμεσο μπικίνι, ενώ ξεχώρισαν τα χρυσά κοσμήματα που επέλεξε.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, ανάμεσα σε καλούς της φίλους ενώ συνέχισε να αναρτά φωτογραφίες από τη Μύκονο, όπου διατηρεί boutique με τα κοσμήματα Venyx World που σχεδιάζει.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
