ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πιο στιλάτη εμφάνιση έκανε στη Μύκονο, η Ευγενία Νιάρχου.
Η «χρυσή» κληρονόμος της γνωστής οικογενείας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο, απ’ όπου μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αυτή τη φορά έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα μαύρο καφτάνι από δαντέλα, με έντονα 70’s vibes, το οποίο συνδύασε με μαύρο και λευκό ψηλόμεσο μπικίνι, ενώ ξεχώρισαν τα χρυσά κοσμήματα που επέλεξε.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, ανάμεσα σε καλούς της φίλους ενώ συνέχισε να αναρτά φωτογραφίες από τη Μύκονο, όπου διατηρεί boutique με τα κοσμήματα Venyx World που σχεδιάζει.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος: Τη Δευτέρα ανοίγει η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τον προσωρινό διοικητή της νέας Ανεξάρτητης Αρχής
- Πού και πότε θα παρουσιαστεί επίσημα η «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα
- Πάνος Ρούτσι: Έξοδος στην Άντζελα Δημητρίου – «Δεν έχει δικαίωμα ο χαροκαμένος πατέρας να βγει έξω;»
- Ευρωαγορές: Με θετικά πρόσημα έκλεισε ο Νοέμβριος με τις μετοχές του κλάδου υγείας να ηγούνται