• LIFE&STYLE

    Έτσι είναι στην πραγματική τους ζωή τα διάσημα μοντέλα του Sports Illustrated (Video)


    Τα κορίτσια αυτά διαθέτουν ίσως τα πιο ζηλευτά κορμιά του κόσμου. Μα φυσικά μιλάμε για τα μοντέλα που φιγουράρουν κατά καιρούς στο αμερικάνικο Sports Illustrated, του πιο φημισμένου αθλητικού περιοδικού στον κόσμο.

    Οι βασικές πρωταγωνίστριες του είναι μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα, οι οποίες διαθέτουν τα πιο καλλίγραμμα κορμιά του κόσμου. Πριν από την φωτογράφιση τους για το κορυφαίο περιοδικό έχουν πάντα στην διάθεση τους την καλύτερη ομάδα για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα.

    sports-illustrated-swimsuit-issue-2016-00

    Παρόλο που τα μοντέλα αυτά φαίνονται να είναι αγγελικά πλασμένα, ωστόσο οι ίδιες, αναρτούν φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές, οι οποίες μας αποδεικνύουν πως και οι ίδιες προέρχονται από τον πλανήτη γη.

    Για παράδειγμα το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, ανεβάζει ουκ ολίγες φορές προσωπικές της φωτογραφίες χωρίς να υπάρχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο ή το καυτό κορμί της. Ακόμη πολλές είναι εκείνες που επιθυμούν να δείχνουν στους θαυμαστές τους φωτογραφίες της καθημερινότητας τους, δίνοντας μας θάρρος για τις μικρές ατέλειες που μπορεί να έχει οποιαδήποτε γυναίκα.

    Δείτε μερικά από αυτά τα διάσημα μοντέλα πως μοιάζουν στην προσωπική τους ζωή στο video που ακολουθεί:

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/i-parizianes-ekanan-tin-plimmira-moda-i-fotografia-pou-egine-viral-sta-social-media/50738

     



    ΣΧΟΛΙΑ