ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη ζωή του έδωσε ο Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στο GNTM.
Το μοντέλο ήταν μόλις 23 ετών και είχε συμμετάσχει στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων του Star το 2020 χωρίς όμως να προκριθεί.
Ακόμη είχε κάνει μία εμφάνιση και στο τρέιλερ του Big Brother.
H στενή του φίλη, Ρένια Τσακίρη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.
Όπως αποκάλυψε: «Έγινε όταν πέρασε ο Ολυμπιακός. Μια εβδομάδα πριν. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Μας έκανε κάποιους φίλους του delete και κάποιους block. Αλλά δεν μας πέρασε από το μυαλό.
Μας έλεγε δεν έχει νόημα η ζωή μου, δεν μπορώ να βρω σύντροφο. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα έφτανε στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε.
Έμενε με τον μπαμπά του. Προσπάθησε ο μπαμπάς του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Ο πατέρας του το μόνο που μας είπε είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος… ένιωσε γαλήνη ότι το έκανε. Δεν δούλευε».
Δείτε βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Κωστής Χατζηδάκης: Έρχεται μείωση στα επιτόκια των ρυθμίσεων για χρέη στην Εφορία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες στο στόχαστρο των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης – Ψηφίζεται νέος Πρόεδρος του Eurogroup
- Στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης η προμήθεια τετράτροχων μικρών οχημάτων ειδικού τύπου για τον Δήμο Αθηναίων
- Σεισμός τώρα ανοικτά της Ζακύνθου 4,1 Ρίχτερ
- Στο Λονδίνο η Μαρίνα Χατζημανώλη για συναντήσεις με τον Mike Kane, αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας
