• Media

    Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer

    • NewsRoom

    Σίνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ και Κριστίν Ντέιβις


    Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την μεγάλη επιστροφή του Sex and the City στην μικρή τηλεόραση με νέα επεισόδια.

    Η Κάρι, η Μιράντα και η Σάρλοτ επανέρχονται με νέες ιστορίες στο επόμενο κεφάλαιο του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That…», και απούσα την… Σαμάνθα αυτή τη φορά.

    Την είδηση επιβεβαίωσαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις, οι οποίες μοιράστηκαν το πρώτο teaser στο Instagram.

    Στο βιντεάκι βλέπουμε σκηνές από την επιβλητική Νέα Υόρκη και κάποιον να πληκτρολογεί τον τίτλο «Just Like That» και «Η ιστορία συνεχίζεται».

    «Εσύ, εγώ, η Νέα Υόρκη. Όλα είναι πιθανά», έγραψε η Σίνθια Νίξον, με την Κριστίν Ντέιβις να προσθέτει: «Θα συναντηθούμε εκεί!».

    Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν στην πλατφόρμα HBO MAX, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ μαζί με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

    Η Κιμ Κατράλ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εκείνη και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν θα συμμετέχει στη σειρά. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει.

    Σίνθια Νίξον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κριστίν Ντέιβις

    Το Sex and the City έκανε πρεμιέρα το 1998 με βασικό χαρακτήρα την Κάρι Μπράντσο και την σχέση με τις φίλες της Μιράντα, Σάρλοτ και Σαμάνθα. Μετά από έξι σεζόν η αυλαία συνοδεύτηκε από επτά Emmys και οκτώ Χρυσές Σφαίρες. Δύο κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους ακολούθησαν της σειράς και ενώ ήταν εμπορικά επιτυχημένες, τα πήγαν λιγότερο καλά με τις κριτικές.

    Δείτε το πρώτο teaser:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

    Διαβάστε επίσης:

    Βεντέτα χρόνων: Γιατί η Κιμ Κατράλ αποκάλεσε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «υποκρίτρια»

    Η Τζένιφερ Άνιστον «έριξε» το Instagram με το απόλυτο «Friends» reunion

    «Τα Φιλαράκια»: Αναβλήθηκαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion



    ΣΧΟΛΙΑ