• LIFE&STYLE

    Η Τζένιφερ Άνιστον «έριξε» το Instagram με το απόλυτο «Friends» reunion

    Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ


    Μία έκπληξη επεφύλασσε, η Τζένιφερ Άνιστον για τους θαυμαστές της και ειδικότερα τους φανατικούς των «Friends», το απόγευμα της Τρίτης, καθώς δημιούργησε για πρώτη φορά λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη της δημοσίευση να «σπάει» κάθε ρεκόρ.

    Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός μέχρι πρότινος δεν είχε λογαριασμό -τουλάχιστον δημόσιο- σε κανένα social media, ενώ πήρε την απόφαση να εισέλθει στον κόσμο του Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί με τα «Φιλαράκια» της.

    Στη σέλφι φωτογραφία απεικονίζεται η Τζένιφερ Άνιστον με την Λίζα Κούντροου, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Ματ Λε Μπλανκ, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Μάθιου Πέρι να χαμογελούν στο φακό.

    Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά viral δημιουργώντας, μάλιστα, προβλήματα στην εφαρμογή.

    Σε δήλωσή τους οι υπεύθυνοι του Instagram επιβεβαίωσαν στην ιστοσελίδα E! ότι υπήρξαν προβλήματα με το προφίλ της Τζένιφερ με κάποιους να μην έχουν τη δυνατότητα να την ακολουθήσουν, εξαιτίας της τεράστιας κίνησης που υπήρξε.

    Μέσα σε μόλις 8 ώρες, η Τζένιφερ Άνιστον ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια followers, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 6,4 εκατομμύρια με τον αριθμό να ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

    Η πρώτη της δημοσίευση με τα «Φιλαράκια» της έχει ήδη ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια likes.

    Κάτω από την ανάρτηση, διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές, μεταξύ των οποίων ήταν οι Έλεν Ντετζένερις, Ρίς Γουίδερσπουν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Έλεν Πομπέο, Κέιτ Χάντσον και άλλοι, άφησαν τα σχόλιά τους ενθουσιασμένοι με την έκπληξη της Άνιστον.

    «Και τώρα είμαστε και Instagram FRIENDS. ΓΕΙΑ ΣΟΥ INSTAGRAM», γράφει η ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσάρκωσε την Ρέιτσελ στην πιο επιτυχημένη κωμική σειρά των ΗΠΑ.

    «Οι φίλοι μου με φωνάζουν Τζεν», διαβάζουμε στο bio της.

    Μέχρι στιγμής, η Τζένιφερ Άνιστον ακολουθεί 110 λογαριασμούς, ανάμεσά τους και τον πρώην σύντροφό της Τζάστιν Θέρουξ, ο οποίος, μάλιστα, έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την φωτογραφία της: «Woot-woot! Πρώτος!».

    Το σχόλιο του πρώην της Τζένιφερ Άνιστον, Τζάστιν Θέρουξ

    Δείτε πώς τα «Φιλαράκια» υποδέχτηκαν την Άνιστον στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Hi Jen! x

    A post shared by David Schwimmer (@_schwim_) on

    Ο μόνος που δεν έχει Instagram μέχρι στιγμής είναι ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος, ωστόσο, κάνει «θραύση» στο Twitter!



    ΣΧΟΛΙΑ