• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Βασίλη (video)

    • NewsRoom


    Αποχώρηση για την ελληνική ομάδα είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ιουλιέτα Κίτρινου, ο Σπύρος Γουρδούπης και ο Βασίλης Βασιλικός με την Ιουλιέτα να συγκεντρώνει τελικά τις λιγότερες θετικές ψήφους και να αποχωρεί.

    Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, η παίκτρια δήλωσε:

    «Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου.

    Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών».

    Στην καλύβα δεν έλειψαν οι εντάσεις, καθώς ο Τόνι, ο Παναγιώτης, η Ρία και ο Κυριάκος εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους προς τον Βασιλικό, με αποκορύφωμα τον Κυριάκο, ο οποίος αποκάλεσε τον Βασιλικό «παρείσακτο».

    «Έχουμε μια καλή παρέα με ένα παρείσακτο, που το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί θέματα, μπροστά σου να λέει άλλα και μετά να σου το αλλάζει. Εκεί ξέφυγα, και του είπα, ότι αν έκανε αυτό που έκανε στη Ρία σίγουρα δεν θα μέναμε στα λόγια», δήλωσε ο Κυριάκος μπροστά σε όλη την ομάδα.

    Δείτε την αποχώρηση:

    Δείτε τον καυγά στην καλύβα:

    Εντάσεις στο Συμβούλιο του Νησιού:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H Σπυροπούλου απαντά: Θα πάει τελικά στο Survivor;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος ο «μάνατζερ ράγκμπι» του Survivor – Ποζάρει γυμνός (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκίνηση στο MasterChef: Έφυγε ο πιο αγαπητός παίκτης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ