• LIFE&STYLE

    Συγκίνηση στο MasterChef: Έφυγε ο πιο αγαπητός παίκτης (video)

    • NewsRoom
    μαστερ σεφ κριτες

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Μία απρόβλεπτη αποχώρηση έγινε στο MasterChef, χθες, Τρίτη. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για πρώτη φορά δεν ήταν τρεις διαγωνιζόμενοι, αλλά εννέα, καθώς τα πιάτα τους δεν εντυπωσίασαν καθόλου τους κριτές.

    Μετά τη νέα δοκιμασία, τα πιάτα της Κωνσταντίνας και του Θάνου ήταν τα πιάτα με τις περισσότερες αστοχίες, ενώ στο τέλος εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Θάνος από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

    Πρόκειται για έναν παίκτη που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα του και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στενοχωρήθηκαν για τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι.

    «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Στα παιδιά εύχομαι να είναι πιο κοντά ακόμα και στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι είστε όλοι νικητές. Απολαύστε το! Δώστε το 1000% του εαυτού σας. Και που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ αισθάνομαι νικητής γιατί δεν είχα δουλέψει ξανά σε επαγγελματική κουζίνα.

    Το ότι με επιλέξανε και οι τρεις για να μπω στο MasterChef 3 είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω», είπε φανερά συγκινημένος και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του, αλλά και των κριτών.

    «Μαγείρευες με κομμένο δάχτυλο, δεν το έβαλες κάτω ούτε μια στιγμή, και αυτό πρέπει να κάνετε» πρόσθεσε ο Κοντιζάς, απευθυνόμενος στον Θάνο και τους υπόλοιπους παίκτες.

    «Είσαι ένα πολύ καλό παιδί, με πολύ καθαρό βλέμμα, φαίνεται ότι αγαπάς πολύ τη μαγειρική και είσαι πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, αυτό το ξεχωρίζω σε σένα» του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που ήταν και μέντοράς του, είπε: «Ελπίζω να κατάφερες να εισπράξεις όσο περισσότερο MasterChef μπορείς, δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσω την κονκάρδα σου, είμαι κι εγώ στη δυσάρεστη θέση να χάνω τον πρώτο μου παίκτη».

    Κριτές και διαγωνιζόμενοι αποχαιρέτισαν τον Θάνο με ένα παρατεταμένο ολόθερμο χειροκρότημα, το οποίο ένας παίκτης χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό».

    Δείτε την αποχώρηση:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Βασίλη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Βασίλη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο MasterChef: «Αφού δεν του ‘κατσα μπουνιά, να παρακαλάει!» – Έξαλλο το Twitter (video)



    ΣΧΟΛΙΑ