• LIFE&STYLE

    Εντυπωσιακό! Δείτε πως θα είναι οι αεροπορικές καμπίνες του μέλλοντος

    • NewsRoom


    Η Airbus παρουσίασε τα σχέδια της για τις αεροπορικές καμπίνες του μέλλοντος και το αποτέλεσμα αναμένεται να προσφέρει στους επιβάτες μία ταξιδιωτική εμπειρία συναρπαστική. Αναρίθμητα concepts κυκλοφορούν κάθε χρόνο που φιλοδοξούν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού προς όφελος της ταχύτητας, της άνεσης και της ασφάλειας των επιβατών. Η Airbus με τις νέες αλλαγές θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να κάνει καλύτερη τα αεροπορικά ταξίδια. Κάθε αλλαγή συνδέεται με την εξέλιξη και την πρόοδο της τεχνολογίας. Και στις αλλαγές που θα γίνουν στα αεροσκάφη προτεραιότητα αποτελούν τα καθίσματα. Με το σκεπτικό ότι κάθε επιβάτης έχει ένα smartphone, tablet ή laptop, το Wi-Fi εν ώρα πτήσης είναι πλέον αναγκαίο, καθώς ανοίγει νέους δρόμους και εμπειρίες.

    AIRPLANE

    airbus

    Αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι η πανοραμική θέα από την καμπίνα. Αυτό θα επιτευχθεί με τη χρήση νέων διάφανων υλικών, είτε με την προβολή πραγματικών εικόνων στις εσωτερικές επιφάνειες ώστε να δίνεται η αίσθηση της διαφάνειας.

    AIRPLANE 5
    Κρατώντας αρκετά από τα ελκυστικά στοιχεία σχεδιασμού του αεροσκάφους A350 Αircraft οι καμπίνες του Airspace είναι καλοφωτισμένες και ευρύχωρες. LED φωτισμοί και 3D printed επιφάνειες θα διακοσμούν τις καμπίνες, με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει χώρος για τις αποσκευές, τους επιβάτες, το πλήρωμα, τις ανάγκες τους.

    AIPLANE 45

    Σημειώνεται ότι η Airbus και η Boeing προσπαθούν να προσθέσουν περισσότερες θέσεις στα αεροσκάφη τους, χωρίς όμως να αισθανθούν οι επιβάτες τη διαφορά.

    AIRPLANE 7
    Μάλιστα, η Airbus ανακοίνωσε ότι με τις νέες της θέσεις δεν θα μειωθεί ο χώρος των καθισμάτων, αντιθέτως θα εξοικονομήσει χώρο από τις κουζίνες και τις τουαλέτες. «Με τις επιπλέον θέσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε περισσότερους επιβάτες χωρίς να περιορίσουμε το χώρο τους», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της στρατηγικής και του μάρκετινγκ, Kiran Rao.

    AIRPLANE 3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/neo-idiotiko-tzet-tis-boeing-dite-iptameno-palati-ton-367-ekat-dol-foto-video/53876



    ΣΧΟΛΙΑ