• LIFE&STYLE

    Εννέα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου βρίσκονται στο Λονδίνο!

    • NewsRoom


    Από το πιο λαμπερό κοκτέιλ μπαρ μέχρι το πιο αμυδρά φωτισμένο υπόγειο μαγαζάκι, όλα συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Κάθε χρόνο ανακοινώνεται η λίστα με τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου, αναδεικνύοντας τα ωραιότερα μέρη που θα μπορέσετε να βρεθείτε για να διασκεδάσετε και κυρίως για να απολαύσετε τα καλύτερα κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Αν και το ιρλανδέζικο κοκτέιλ μπαρ της Νέας  Υόρκης, το Dead Rabbit, βρέθηκε στην κορυφή της φετινής λίστας, όλο και περισσότερα μπαρ του Λονδίνου εμφανίστηκαν στο top 50 του διαγωνισμού. Το Λονδίνο λοιπόν, ανέδειξε εννέα νικητές μέσα στους 50 καλύτερους ενώ η Ευρώπη κυριάρχησε, κατέχοντας 22 από τις 50 θέσεις. Τα βραβεία διοργανώνονται από τη Drinks International ενώ τα μπαρ ψηφίζονται από 576 γνώστες του “αντικειμένου”.

    Εάν λοιπόν σπουδάζετε, δουλεύετε ή απλώς έχετε επισκεφτεί την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ακόμη κι αν δεν είστε λάτρεις της βραδινής νυχτερινής ζωής, ένα χαλαρό ποτό (λέμε τώρα) στα εκλεκτά μπαρ του City θα σας πείσει για αυτόν τον τρόπο διασκέδασης τόσο γευστικά όσο και από άποψη χώρου. Ας μην ξεχνάμε πως τα μπαρ είναι ο κατάλληλος χώρος για νέες γνωριμίες. Λίγο η ηρεμία μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, λίγο η πιο flirty διάθεση, λίγο η βρετανική προφορά (!) και μπορεί το νέο σας ενδιαφέρον να βρίσκεται κάπου εκεί. Ή απλώς να δουλεύει ως σερβιτόρα/ος σε ένα coctail bar!

    Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο Λονδίνο, κάντε μία “σοφή” επιλογή για το βραδινό ποτό σας και επισκεφτείτε ένα από τα εννέα μπαρ που υπάρχουν στη λίστα με τα top 50 του κόσμου! Cheers!

    48. Callooh Callay

     

    32. Oriole

    32-oriole-

    30. Bar Termini

     

    19. Nightjar

    19-nightjar--

     

    10. Happiness Forgets

     

    6. The Gibson

    6-the-gibson-

     

    4. The Connaught Bar

    4-the-connaught-bar-

     

    3. Dandelyan

     

    2. American Bar at The Savoy

    2-american-bar-at-the-savoy-

     

    Διαβάστε ακόμη: Τα ωραιότερα καφέ στο Κολωνάκι

    Δείτε επίσης: 10 after office στέκια στο κέντρο της Αθήνας

    Μη χάσετε:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

    mononews_contest 1 year

     



    ΣΧΟΛΙΑ