• LIFE&STYLE

    Εμίλια Κλαρκ: Ο ρόλος της Ντενέρις μου έσωσε την ζωή

    • NewsRoom


    Σε μια αποκάλυψη σχετικά με την ζωή της και τον ρόλο της στη διάσημη σειρά Game Of Thrones, προχώρησε η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ.

    Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός βρέθηκε απέναντι από τη συνάδελφό της Ρετζίνα Χολ, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Black Monday σε μια σειρά μίνι συνεντεύξεων για το περιοδικό Variety.

    «Η σειρά εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια των 20 μου, δεκαετία που συνήθως κάνει κανείς τις τρέλες, οπότε δεν μπόρεσα να κάνω πολλές. Και μετά προέκυψαν τα προβλήματα υγείας», αναφέρει η Εμίλια Κλαρκ.

    Η Βρετανή ηθοποιός διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, για το οποίο πραγματοποίησε δυο χειρουργεία. Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο: «Αν ένα μέρος του εγκεφάλου σου σταματήσει να αιματώνεται για ένα λεπτό, παύει να λειτουργεί. Είναι σαν να παθαίνει βραχυκύκλωμα. Αυτό έπαθα».

    «Πάντα λέω ότι η Ντενέρις στην πραγματικότητα μου έσωσε τη ζωή. Το να μπω στα δικά της παπούτσια, με έκανε να αισθάνομαι τόσο δυνατά πως με έσωζε» εξηγεί στη συνέντευξή της στο Variety  και συμπληρώνει: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός από τη σειρά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φέρω στο μυαλό μου τίποτα άλλο το τρομακτικό».



    ΣΧΟΛΙΑ