• LIFE&STYLE

    Έμυ Λιβανίου: «Μέσα από τη Δύναμη της Προσφοράς προβάλλω αυτούς που δίνουν» (video)

    • NewsRoom

    Έμυ Λιβανίου


    Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Έμυ Λιβανίου.

    Η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, τον ρόλο της μητέρας, για το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά και τη «Δύναμη της Προσφοράς».

    «Ό,τι και αν γίνει, μείνε κοντά στα παιδιά σου, γιατί είσαι ο γονιός», επεσήμανε η Έμυ Λιβανίου, αναφερόμενη στο διαζύγιό της.

    «Είμαστε πολύ δεμένοι με τα παιδιά. Ξέρεις ποια είναι η μαγική συνταγή; Η πάρα πολλή αγάπη. Με πάρα πολλή αγάπη λύνονται όλα», συμπλήρωσε για την δυνατή σχέση που έχει δημιουργήσει με τα παιδιά της.

    Ακόμη, η Έμυ Λιβανίου αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της. Όπως εξήγησε αν και σπούδασε νομική, βρέθηκε στο χώρο της τηλεόρασης, όταν κάποιος πελάτης του δικηγορικού γραφείου, όπου εργαζόταν, της πρότεινε να συμμετέχει σε δοκιμαστικά.

    Μετά από ένα μήνα, την κάλεσαν και ξεκίνησε δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου με την εκπομπή «Πολύ καλημέρα σας».

    Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, η Έμυ Λιβανίου δηλώνει ότι είναι «ευλογημένη απόλυτα σε όλα».

    «Όλα μου έχουν πάει πολύ καλά, παρά τις δυσκολίες. Πήγα στο Blue Sky και έκανα εκπομπές και είμαι πάρα πολύ υπερήφανη. Η ιστοσελίδα Huffington Post ήρθε στη ζωή μου και έβαλε τα πράγματα σε μια πάρα πολύ καλή σειρά και τότε ήρθε και η Δύναμη της Προσφοράς».

    Αναφορικά με την ιστοσελίδα «Η Δύναμη της Προσφοράς», μέσα από την οποία μάς μεταφέρει ειδήσεις και νέα προσφοράς και αλληλεγγύης, η Έμυ Λιβανίου δήλωσε:

    «Δεν είμαι μια πάρα πολύ μεγάλη φιλάνθρωπος. Ο ρόλος αυτός ανήκει στις κυρίες που μπορούν να το κάνουν. Αυτό που κάνω είναι να προβάλλω αυτούς που δίνουν. Είτε αυτοί είναι οι πλούσιοι και μπορούν και πρέπει να ακουστούν, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα.

    Όπως επίσης και οι άνθρωποι οι καθημερινοί, οι οποίοι μαζεύονται στις γειτονιές τους και κάνουν, από αιμοδοσία ψυχής, καλά πράγματα».

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι: «Επαγγελματικά είμαι πάρα πολύ καλά. Και με καινούργια πρότζεκτ που έρχονται στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή. Και η Δύναμη της Προσφοράς και το Huffington ήρθαν κομβικά και νιώθω ότι κάνω τηλεόραση μέσα από το Huffington Post».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τέρενς Κουίκ: «Πολύ σπουδαίος δάσκαλος της δημοσιογραφίας, πολύ σημαντικός άνθρωπος. Ο Τέρενς ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή στο STAR, το οποίο τότε συστεγαζόταν με το Alter 5 όπου εγώ βρισκόμουν.

    Ήμασταν όλοι μαζί, STAR και Alter 5, σε ένα κτίριο. Οπότε κάπως έτσι με είχε δει και έκανα ένα δοκιμαστικό. Αφού ξεκινήσαμε την εκπομπή, η οποία δεν είχε στην αρχή καλές τηλεθεάσεις, αλλά πήγε πάρα πολύ καλά στη συνέχεια, ο Τέρενς είχε την φαεινή ιδέα να κάνουμε ταξίδια και αυτό πούλαγε.

    Ξεκίνησε με μια δυσκολία και απογειώθηκε όμως. Πήγε πάρα πολύ καλά και ήμασταν η πρώτη εκπομπή στα νεανικά κοινά. Την αγάπησε ο κόσμος από την ιδέα του Τέρενς να κάνουμε ταξίδια με άκοπο και αμοντάριστο ρεπορτάζ», δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη.

    Και συμπλήρωσε ότι: «24/7 ήμασταν μαζί! Εννοείτε ότι κάποια στιγμή θα έχεις ένταση. Αυτές οι πέντε εντάσεις είναι δυνατόν μια τέτοια πορεία, μια τέτοια ευκαιρία, ακόμα και η τωρινή όποια αναγνωρισιμότητα έχω, έχει να κάνει με τα τότε ωραία χρόνια».

    Τέλος, όσον αφορά στην επιλογή της να πολιτευτεί, η Έμυ Λιβανίου δήλωσε: «Φέτος στις εκλογές του Ιουλίου ήμουν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. Το έκανα και το χάρηκα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ