• LIFE&STYLE

    Έλλη Στάη: Αποκαλύπτει την ηλικία της – Θα γίνει για τρίτη φορά γιαγιά

    • NewsRoom
    ελλη-σταη

    Έλλη Στάη


    Την ηλικία της αλλά και το γεγονός ότι θα γίνει για τρίτη φορά γιαγιά, μοιράστηκε η Έλλη Στάη, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

    Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο, το πώς αντιλαμβάνεται την ομορφιά αλλά και το πως καταφέρνει να διατηρείται μέχρι σήμερα.

    Η ηλικία της δημοσιογράφου

    «Η ομορφιά και η νεότητα δεν σημαίνουν πως θα σου ανοίξουν ντε και καλά τις πόρτες. Και η ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη, αλλά όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη γυναίκα. Και αν δε κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει», σχολίασε η Έλλη Στάη και πρόσθεσε:

    «Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση.

    Κάθε δεκαετία και αλλάζει έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν»

    Για τρίτη φορά γιαγιά

    Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, απαντώντας σε σχετικά ερώτηση η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι θα γίνει για τρίτη φορά γιαγιά, δηλώνοντας ότι αυτή είναι μία προσφώνηση που λατρεύει.

    «Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά», είπε.

    Διαβάστε επίσης:
    Χρηματιστήριο: Επιφυλακτικές κινήσεις πάνω από τις 1.370 μονάδες

    Nissan: Βουτιά 15% στα λειτουργικά κέρδη στο 12μηνο

    Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;



    ΣΧΟΛΙΑ