• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της


    Ένα μήνα πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του φετινού Dancing with the Stars, μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα social media την εμπεριά της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

    Η γλυκιά δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram Story της μία φωτογραφία και μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

    Μαζί με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, επέλεξαν να μην μάθουν το φύλο του μωρού τους, αλλά να το κρατήσουν για έκπληξη και να το ανακαλύψουν όταν με το καλό έρθει η ώρα.

    Μελέτη
    Ελεονώρα Μελέτη

    View this post on Instagram

    Στην τελική ευθεία…ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που ενίοτε είχε κ τις δυσκολίες του… Ναυτίες, αδιαθεσία, ημικρανίες, ουλίτιδα, άγχος για τις αλλαγές που βίωνε το σώμα μου. Έχοντας αλλάξει οι ανάγκες της φροντίδας του εαυτού μου αναζήτησα & βρήκα συμμάχους τα δυο αυτά προϊόντα της Frezyderm. Την οδοντόπαστα για εγκύους, Pregnancy Toothpaste που βοήθησε πολύ στη βελτίωση της στοματικής περιποίησης κ υγιεινής αλλά & την κρέμα σώματος #Prevenstria που με οδήγησε να βγω αλώβητη από δημιουργία ραγάδων σε στήθος κ κοιλιά! #myfrezyderm #supermommy #frezyderm #protect #loveyourbody #mommy #afterpregnancy #frezyderm

    A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί έστειλε ο ΣΚΑΪ εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα; – Το σχόλιο της Ελ. Μελέτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με μαγιό στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαιώθηκε πανηγυρικά απέναντι στον ΣΚΑΪ



    ΣΧΟΛΙΑ