• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της και η τούρτα γενεθλίων

    • NewsRoom

    Ελεονώρα Μελέτη


    Τον αγαπημένο της μήνα διανύει η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς πριν από δυο χρόνια στις 13 Απριλίου υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη.

    Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, στην οποία κρατάει για πρώτη φορά στα χέρια της την κορούλα της.

    Εμφανώς συγκινημένη και ευτυχισμένη, η Ελεονώρα Μελέτη συνόδευσε την φωτογραφία με ένα κείμενο για την μικρή Αλεξάνδρα:

    «Ο,τι κ αν γίνεται, ο Απρίλιος θα είναι πάντα ο αγαπημένος μου μήνας. Σαν κ σήμερα πριν από δυο χρόνια ήρθε στη ζωή μου το πιο υπέροχο πλάσμα.

    Η Αλεξάνδρα μου. Παρασκευή 13 Απριλίου 05:28 ακριβώς η ζωή μου άλλαξε για πάντα κ από τότε γεύτηκα τα πιο απόλυτα συναισθήματα, τα πιο διδακτικά μαθήματα τις πιο θεραπευτικές εμπειρίες. Αυτό το τοσοδούλικο πλάσμα μου έδειξε τον κόσμο μέσα από άλλο πρίσμα, μου ξανά σύστησε τον εαυτό μου, με κάνει να νιώθω καθημερινά όπως δεν γίνεται να με κάνει να νιώσω κανείς στον κόσμο… Μαμά!

    Δεν νομίζω να μπορώ να εκφράσω σε ένα σύντομο κείμενο τι ακριβώς εννοώ, γι αυτό κ εγώ από τότε, μια στο τόσο γράφω γράμματα στην Αλεξάνδρα προσπαθώντας να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί συναισθήματα, μνήμες, σκέψεις, ώστε κάποια στιγμή να μάθει από πρώτο χέρι για όλες τις φανταστικές ιδιότητες που έχει.

    Και τώρα, που το μικράκι κοιμάται, περιμένω να ξυπνήσει για να σβήσουμε την τούρτα και ψαχουλεύω φωτογραφίες κλείνοντας τα μάτια και αναβιώνοντας εκείνη τη μοναδική μέρα. Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαργιώ το Γιάννη, για πείτε μου όμως η Μαργιώ έχει τα κότσια να ανεβάσει τέτοια αρετουσαριστη φωτό?».

    Σήμερα ανέβασε και την τούρτα γενεθλίων της μικρής Αλεξάνδρας.

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Ο,τι κ αν γίνεται, ο Απρίλιος θα είναι πάντα ο αγαπημένος μου μήνας. Σαν κ σήμερα πριν από δυο χρόνια ήρθε στη ζωή μου το πιο υπέροχο πλάσμα. Η Αλεξάνδρα μου. Παρασκευή 13 Απριλίου 05:28 ακριβώς η ζωή μου άλλαξε για πάντα κ από τότε γεύτηκα τα πιο απόλυτα συναισθήματα, τα πιο διδακτικά μαθήματα τις πιο θεραπευτικές εμπειρίες. Αυτό το τοσοδούλικο πλάσμα μου έδειξε τον κόσμο μέσα από άλλο πρίσμα, μου ξανά σύστησε τον εαυτό μου, με κάνει να νιώθω καθημερινά όπως δεν γίνεται να με κάνει να νιώσω κανείς στον κόσμο… Μαμά! Δεν νομίζω να μπορώ να εκφράσω σε ένα σύντομο κείμενο τι ακριβώς εννοώ, γι αυτό κ εγώ από τότε, μια στο τόσο γράφω γράμματα στην Αλεξάνδρα προσπαθώντας να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί συναισθήματα, μνήμες, σκέψεις, ώστε κάποια στιγμή να μάθει από πρώτο χέρι για όλες τις φανταστικές ιδιότητες που έχει! Σ αυτή τη φωτογραφία το μόνο που μπορεί να μιλήσει είναι το βλέμμα μου. Είναι λίγο βαλαντωμένο από το κλάμα, αλλά ο φακός της @majenco το έπιασε με το που άνοιξε η πόρτα της αίθουσας τοκετών κ η νοσοκόμα που έσπρωχνε το κρεβάτι μου, φώναξε σε όσους περίμεναν στο αξημέρωτο : « Για την κυριιιιία Μαροςουουούλη?» Κ εγώ τώρα, που το μικράκι κοιμάται, περιμένω να ξυπνήσει για να σβήσουμε την τούρτα κ ψαχουλεύω φωτογραφίες κλείνοντας τα μάτια κ αναβιώνοντας εκείνη τη μοναδική μέρα. Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαργιώ το Γιάννη, για πείτε μου όμως η Μαργιώ έχει τα κότσια να ανεβάσει τέτοια Αρετουσαριστη φωτό? 😝😝😝 #happy #happybirthday #lovu

    A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

    View this post on Instagram

    Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι αφιερώσατε λίγο χρόνο για όμορφες ευχές, για ένα μήνυμα… όλους μαζί κ τον καθένα ξεχωριστά. Μακάρι να γινόταν κ στη πράξη, αλλά είστε τόσοι μα τόσοι πολλοί! Με συγκινήσατε πραγματικά με τη ζεστή σας ενέργεια κ τη σκέψη σας προς το παιδί μου! Λοιπόν! Μέρες που είναι και άλλα παιδάκια ειχαν έχουν κ θα έχουν τα γενέθλια τους εν μέσω καραντίνας, μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα κ φίλους! Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να γλυκάνουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μέρα? Μπροστά μου έχω την τούρτα της Αλεξάνδρας η οποία πάνω έχει όλα όσα αγαπά! Έχει ένα «γκέγκε» ( φεγγαράκι) έχει τον γάτο της τον Κεεεερνιτ ( Κέρμιτ), στααααας ( stars), μπαμπελς ( bubbles) κ είναι ρρρροος ( ροζ)… την επιμελήθηκε η @adalivitsanou κ εχθές είπαμε να χαρίσουμε σε δυο από εσάς μια όμορφη τουρτίτσα για τα παιδάκια τους! Μπείτε 12:00 στο @byeleonorameleti κ πάρτε μέρος στο διαγωνισμό! #birthday #birthdaycake #happy

    A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

    Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε φωτογραφίες απ’ όταν ήταν έγκυος και λίγο πριν φέρει στον κόσμο την μικρή Αλεξάνδρα.

    View this post on Instagram

    7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!! 😂😂😂😂 πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant

    A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on



    ΣΧΟΛΙΑ