• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του παιδιού της (video)

    Μελετη-Ελεονωρα

    Ελεονώρα Μελέτη


    Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού πραγματοποίησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης».

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε τις πρώτες ημέρες με το μωράκι της στο σπίτι, το θηλασμό, τα ξενύχτια. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

    «Η ζωή μου είναι αποκλειστικά με το μωρό, είναι όμορφα, μαγικά, υπέροχα. Θηλάζω την κόρη μου, θέλω να τη θηλάσω όσο μπορώ και κάθε εβδομάδα βάζω στόχο. Το βράδυ ξυπνάμε και οι δυο. Ο Θοδωρής με στηρίζει πάρα πολύ. Γενικά είμαστε πολύ cool γονείς, δεν αγχωνόμαστε, πάμε με το ένστικτο. Τη φωνάζουμε Αλεξάνδρα, το όνομα της πεθεράς μου», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

    Όσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια υποστήριξε ότι, «Καλό είναι που ακούγεται το όνομα μου για την επιστροφή μου στην τηλεόραση».

    Δείτε το βίντεο:

    Στις 13 Απριλίου η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και η εξομολόγηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Ποιοι παρουσιαστές μένουν και ποιοι φεύγουν στον Alpha! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor- δεύτερη διαρροή: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ένα φαβορί ανάμεσά τους (video)



    ΣΧΟΛΙΑ