• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον Μάκη Παντζόπουλο και η συγκίνηση με τη Θεοδωρίδου (video)

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη και Νατάσα Θεοδωρίδου


    Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και την έξοδό της από την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη με συγκίνηση αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

    Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης, αφού απόλαυσε το πρώτο γενικό πλάνο σαν τηλεθεάτρια, ζήτησε από τον σκηνοθέτη να το επαναλάβει λέγοντας: «Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Παντζόπουλο:

    «Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: ‘αγάπη μου είσαι καλά;’ Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα».

    «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ, κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», δήλωσε αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια βίντεο που της ετοιμάζουν οι συνεργάτες της.

    Μάλιστα, σήμερα, σε ένα από αυτά τα βίντεο προβλήθηκαν και κάποια στιγμιότυπα από όταν στην εκπομπή είχε πάει ως καλεσμένη η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

    Το βίντεο αυτό έκλεισε με το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» το οποίο προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην παρουσιάστρια η όποια είπε:

    «Γι’ αυτό δε θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω γιατί την έχω συνδυάσει… Η φωνή της, όπως και να την ακούσω, ζωντανή ή μέσα από ένα cd πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης. Είναι από τις πιο ζωντανές φωνές στα δικά μου αυτιά με έντονα συναισθήματα… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, πολύ έντονα συγκινησιακά, και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου.

    Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει γιατί τέτοια είναι η φωνή της, με πολλά γέλια γιατί ότι και να της πεις, τα πιο δύσκολα πράγματα, τα πιο απίθανα, ότι είναι η χειρότερη φάση της ζωής σου, ή η πιο ευτυχισμένη θα σε παρασύρει στο χαμόγελό της, όχι ότι και η ίδια είναι πάντα καλά.

    Αυτό τώρα το συνειδητοποιώ μετά από 25 χρόνια που την ξέρω, είναι το κοινό μας στοιχείο έχουμε μια ανάγκη να παρασέρνουμε τον κόσμο στη χαρά. Δε θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος αυτό το ξέρω αλλά θέλουμε να τα περνάμε όλα λίγο πιο… Α, ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα…»

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ