• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

    Ελένη Μενεγάκη


    Μπορεί να πήρε την μεγάλη απόφαση να απέχει τηλεοπτικά -τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον- ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη καταπιαστεί με το επόμενο επαγγελματικό της εγχείρημα.

    Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της μεγάλο brand γύρω από το όνομά της, σχεδιάζει προσεκτικά το επόμενό της βήμα.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού Secret, η Ελένη Μενεγάκη στρέφεται προς τον χώρο της εστίασης και αναζητά τον κατάλληλο χώρο που θα στεγάσει τη νέα της επιχείρηση.

    Με επίκεντρο την υγιεινή διατροφή, η παρουσιάστρια σκοπεύει να ανοίξει τον δικό της χώρο, προσφέροντας healthy-eating επιλογές, όπως χυμούς και smoothie από φρούτα και λαχανικά.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κατάστημα θα ανοίξει σε κάποιο κεντρικό, παραθαλάσσιο μέρος της Άνδρου.

    Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος διατηρεί τη δική του επιχείρηση στο νησί, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, στα Άχλα. Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις τους στην Άνδρο, όπου περνούν τους περισσότερους μήνες του καλοκαιριού.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ενημερώνει τους followers της για την καθημερινότητά της. Πρόσφατα ανέβασε φωτογραφίες από το νησί και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.



    ΣΧΟΛΙΑ