• LIFE&STYLE

    Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Για να το είπε η Βίκυ, ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει»

    Έλενα Χριστοπούλου

    Πηγή: @elena_hristopoulou


    Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης από το Star Channel στον Skai.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί να μείνω στάσιμη; Είμαι Σκορπιός και ακούω πάντα το ένστικτό μου. Έχω καταλήξει ότι όσο μεγαλώνω το ένστικτό μου δε με πρόδωσε ποτέ. Το ακολουθώ πάντα. Άσε που όταν κάθεσαι κάπου πολύ βαλτώνεις. Και δεν το λέω για το GNTM, το λέω γενικά.

    Μου αρέσει να αλλάζω και να μετράω τις δυνάμεις μου. Δεν είμαι 20 χρονών πια, είμαι 44. Η ζωή μου χαμογέλασε τηλεοπτικά μετά τα 40, γι’ αυτό ίσως προχωράω πιο γρήγορα. Με τίμησε η πρόταση και το τόλμησα», είπε για την απόφασή της να φύγει από το GNTM.

    Ποια είναι όμως η απάντηση της για τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για την ίδια, και για το τέλος της συνεργασίας της με το GNTM; Ενοχλήθηκε; «Όχι δεν με ενόχλησε. Για να το είπε η Βίκυ που είναι τόσα χρόνια στο κανάλι και κάνει επιτυχία και υψηλά νούμερα τηλεθέασης ίσως με κάποιον από τους υπεύθυνους έχει μιλήσει, ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν έχω ιδέα από όλα αυτά, δεν είναι και η δουλειά μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

    Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξη της η Βίκυ Καγιά είπε ότι όποιος φεύγει από το Star δεν ξαναγυρίζει.



    ΣΧΟΛΙΑ