• LIFE&STYLE

    El Chiaty – Barros the sequel: Το party της χλιδής Νο 2 στην Παράγκα της Μυκόνου


    Τρεις μέρες μετά τον υπερπολυτελή και λαμπερό γάμο του Ελληνοαιγύπτιου Kamir El Chiaty με το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret, Ana Beatriz Barros, οι διάσημοι καλεσμένοι συνεχίζουν να μας τροφοδοτούν με πλήθος φωτογραφιών από τη γαμήλια δεξίωση, μέσω του Instagram. Όπως είχαμε αναφέρει, το πρώτο party των πολλών εκατομμυρίων πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Λιας, στη Μύκονο.

    Και αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε δυο φορές,  προφανώς δεν θα μπορούσε να γίνει μόνο ένα γαμήλιο party. Έτσι, στην Παράγκα, παρευρέθηκε το ζεύγος και οι καλεσμένοι του, σε ένα λαμπερό και θεματικό party. Όλοι έπρεπε να είναι ντυμένοι με λευκά ρούχα, εκτός φυσικά από τη νύφη, που για να ξεχωρίσει φόρεσε μια ολόχρυση τουαλέτα. Η Barros επέλεξε μια εντυπωσιακή ολόχρυση δημιουργία, με μαύρες λεπτομέρειες, του οίκου Naeem Khan, από τη συλλογή για το φθινόπωρο του 2016. Το φόρεμα είχε ψηλό λαιμό και γι’αυτό έξυπνα η Barros είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά. Η συνολική εικόνα παρέπεμπε σε μια charleston εμφάνιση, ενώ τα κρόσσια στο τελείωμα του ρούχου προσέθεταν μια χάρη και “κίνηση”, στην λίγο “βαριά” τουαλέτα. Για ακόμα μια φορά, το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους, ενώ εντυπωσιακά ήταν και τα σκουλαρίκια που είχε επιλέξει το μοντέλο.

    barros γαμος 3 barros γαμος 8 barros γαμος 16

    Η διακόσμηση ήταν ιδιαίτερα πολύχρωμη και ευχάριστη, σε αντίθεση με τους στολισμούς των προηγούμενων ημερών, όπου κυριαρχούσε το άσπρο. Το τροπικό κλίμα φαίνεται πως ήταν κυρίαρχο στη διακόσμηση και για ακόμα μια φορά δεν έλειπαν τα λουλούδια. Όπως είναι φυσικό, το ποτό και το φαγητό ήταν άφθονα, αφού κάπως έπρεπε να δικαιολογηθούν τα 5 εκατομμύρια, που σπαταλήθηκαν για τους τριήμερους εορτασμούς.

    barros γαμος 7 barros γαμος 6 barros γαμος 5 barros γαμος 24 barros γαμος 22

    food

    Εξίσου λαμπεροί ήταν και οι καλεσμένοι, με τις Alessanda Ambrosio και Andriana Lima να κεντρίζουν για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα. Οι περισσότερες κυρίες, που παρευρέθηκαν στο party επέλεξαν ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και σέξυ ρούχα. Στη γαμήλια δεξίωση βρισκόταν και η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, Βίκυ Καγιά. Ακολουθώντας το θέμα του πάρτυ, φορώντας ένα λευκό παντελόνι και top, με πολλούς κρυστάλλους swarovski πάνω. Η Andriana Lima επέλεξε ένα άσπρο, υπερβολικά κοντό φόρεμα, μαύρα πέδιλα με χρυσό τακούνι και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν top knot κότσο. Η Alessandra Ambrosio, από την άλλη πλευρά, επέλεξε μια μάξι, σατέν, εξώπλατη τουαλέτα, σε πιο ρομαντικό στυλ.

    βικυ καγια

    lima barros γαμος barros γαμος 20 barros γαμος 19 barros γαμος 18 barros γαμος 17 barros γαμος 15 barros γαμος 14 barros γαμος 13 barros γαμος 12 barros γαμος 11 barros γαμος 10 barros γαμος 9 barros γαμος 2 barros γαμος 1

    Το νιόπαντρο ζευγάρι, Kamir El Chiaty και Ana Beatriz Barros
    Το νιόπαντρο ζευγάρι, Kamir El Chiaty και Ana Beatriz Barros
    γαμος Barros
    Το προσκλητήριο και η goodie bag

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/ana-beatriz-barros-paleomoditiko-nifiko-ke-panakrivo-dachtilidi/59737



    ΣΧΟΛΙΑ