• LIFE&STYLE

    Εκτός Nomads ο Αλεξάνδρου – Γιατί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα (Video)

    • NewsRoom
    nomads


    Εκτός Nomads βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μετά από μια τρομερή μονομαχία με την Βασιλική Μιλλούση ηττήθηκε.

    Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Δήμητρα Φραντζή, με αποτέλεσμα να μονομαχήσουν η Βασιλική Μιλλιούση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

    Η Βασιλική Μιλλιούση κέρδισε σερί τα δύο πρώτα παιχνίδια έναντι του Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να παραμείνει στον διαγωνισμός.

    Το πρώτο αγώνισμα ήταν το έπταθλο, όπου με σκορ 7-4 η Βασιλική Μιλλούση έκανε το 1-0.

    Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να «μονομαχήσουν» στον πύργο με τις κάρτες, όπου η Μιλλούση κέρδισε ξανά και εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

    Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραλίγο να καταρρεύσει μετά το τέλος, όχι από την κούραση, αλλά από την συγκίνηση, καθώς έτρεμε ολόκληρη.

    Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγε κατευθείαν κοντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον αποχαιρετήσουν οι υπόλοιποι παίκτες. Ωστόσο, το μοντέλο δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα μείνει στη βίλα στο Παλαουάν, καθώς σε λίγες ημέρες είναι ο μεγάλος τελικός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επτά λόγοι για τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Δύσκολες στιγμές για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ