• LIFE&STYLE

    «Εκρηκτικός» διάλογος στο Survivor: «Έχουμε γίνει κατίνες, πιο πολύ κι από τις κατίνες» (video)

    σερβαιβορ

    Οι Έλληνες παίκτες στο στίβο μάχης


    Με ήττα για την ελληνική ομάδα έληξε ο αγώνας στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor με τους Τούρκους να επικρατούν με σκορ 10 – 7 και να απολαύσουν λαχταριστά σουβλάκια με γύρο και πατάτες σε αραβική πίτα.

    Ανησυχία προκάλεσε η Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία κατέρρευσε στο στίβο μάχης, μετά το τέλος της κούρσας και έμεινε στο έδαφος για αρκετή ώρα. Οι γιατροί της παραγωγής έσπευσαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η παίκτρια έπαθε κρίση άσθματος και οι γιατροί ανησύχησαν, ωστόσο λίγο αργότερα, ευτυχώς, κάνοντας μερικές εισπνοές ξεπέρασε το πρόβλημά της.

    Στην καλύβα της ελληνικής ομάδας, η Δήμητρα έβαλε στη γωνία τον Βασιλικό, με τον Τόνι σε ρόλο «πυροσβέστη». Το επεισόδιο της Δευτέρας, ξεκίνησε με έναν καβγά μεταξύ Δήμητρας και Βασίλη Βασιλικού, αφού τα λεγόμενα του τελευταίου για εκείνη πριν το προηγούμενο συμβούλιο, αλλά και γενικότερα, την έκαναν να εκραγεί.

    Η Δήμητρα απεύθυνε τον λόγο στον Βασίλη Βασιλικό και σε έντονο ύφος είπε: «Είπες για εμένα «σιγά το μοντέλο». Διπρόσωπο θεωρώ αυτό που κάνεις εσύ. Είπες πριν το συμβούλιο, ότι γλείφω τον Χικμέκ, γιατι; Αν σε χαλάει η ιδιότητά μου κράτα την για τον εαυτό σου. Τα έχω περάσει στο ντούκου αυτά, που λες». Εκείνος ανταπάντησε: «Για πλάκα στο λέω…Μιλάς για άλλα θέματα, για να αποσπάσεις τους υπόλοιπους. Έχουμε 5-6 άτομα λανθασμένη αντίληψη;».

    Ο Βασίλης Σίμος μπήκε στην κουβέντα εκνευρισμένος με την ατμόσφαιρα λέγοντας: «Πείτε τα πράγματα όπως είναι, αρ***α. Τελειώνετε με αυτά γιατί έχουμε γίνει κατίνες, πιο πολύ κι από τις κατίνες…».

    Από την πλευρά του ο Τόνι έκανε έναν έντονο διάλογο με τη Δήμητρα, λέγοντας: «όταν προσπαθείς να βγάζεις ψεύτη τον άλλον, δεν υπάρχει διάλογος», για να απαντήσει η Δήμητρα: «Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα. Επηρεάζομαι ψυχολογικά και με χαλάει. Κομμένη η πλάκα Βασίλη Βασιλικέ, δε με ενδιαφέρει τι λες για εμένα, απλώς δεν θέλω να με προσβάλλεις».

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το Survivor Πανόραμα με την Μπάγια Αντωνοπούλου – Τι συνέβη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Μαλέλη



    ΣΧΟΛΙΑ