• LIFE&STYLE

    EgyptAir: Σήμα από τα μαύρα κουτιά του Airbus


    Σήματα από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους της EgyptAir, που εκτελούσε την πτήση MS804 από το Παρίσι προς το Κάιρο, εκτιμάται ότι εντόπισε γαλλικό πλοίο, κοντά στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αρχές της Αιγύπτου. Ομάδες αναζήτησης έχουν ριχτεί σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο για να βρουν το αεροπλάνο πριν σταματήσουν τα σήματα από τα μαύρα κουτιά, να εκπέμπουν.

    flight-540287

    Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ μεταξύ Κρήτης και Αιγύπτου, πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, τα ξημερώματα της 19ης Μαΐου, οδηγώντας στον θάνατο τους 56 επιβαίνοντες και τα 10 μέλη του πληρώματος.

    Σχεδόν 36 ώρες μετά την εξαφάνιση της πτήσης MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών, ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν συντρίμμια του Airbus A320 στη θάλασσα 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με την αιγυπτιακή τηλεόραση, μέσα των αιγυπτιακών δυνάμεων βρήκαν εκτός από συντρίμμια και προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Τον εντοπισμό τμημάτων του αεροσκάφους επιβεβαίωσε και η ίδια η EgyptAir.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/meta-tis-antidrasis-eklisan-ta-parathira-paragrafis-adikimaton-stin-tropologia-gia-tis-offshore/50094

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/o-galli-apergi-os-alli-tromokrates-apiloun-to-euro-2016/50027

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ