• LIFE&STYLE

    Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία – Η ανακοίνωση από το Παλάτι

    • NewsRoom
    Πριγκίπισσα Ευγενία

    Πριγκίπισσα Ευγενία


    Το πρώτο της παιδί περιμένει η πριγκίπισσα Ευγενία, επιβεβαιώνει το Παλάτι.

    Η ανηψιά της βασίλισσας Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούσμπανκ, λίγο πριν γιορτάσουν τη δεύτερη επέτειο γάμου τους, αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

    Τον τελευταίο χρόνο οι φήμες για εγκυμοσύνη έκαναν συνεχώς τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ήταν κάτι που όλοι στη Μεγάλη Βρετανία ανέμεναν με ανυπομονησία.

    «Η Αυτού Υψηλότητα πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως περιμένουν μωρό στις αρχές του 2021», γράφει η ανακοίνωση από το Παλάτι.

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία λατρεύει τόσο την Ευγενία όσο και την Βεατρίκη δηλώνει ενθουσιασμένη με τα νέα, όπως άλλωστε και ο δούκας του Εδιμβούργου.

    Μάλιστα, πρόσφατα ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε την αδελφή της Ευγενίας, Βεατρίκη να ψωνίζει σε κατάστημα με βρεφικά είδη.

    Από την πλευρά της, η 30χρονη Ευγενία ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει δύο βρεφικά παντοφλάκια και έγραψε ένα λιτό μήνυμα:

    «Ο Τζακ κι εγώ περιμένουμε παιδί στις αρχές του 2021».

    View this post on Instagram

    Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

    A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, εκεί όπου έχουν γίνει όλοι οι μεγάλοι βασιλικοί γάμοι, όπως του Χάρι και της Μέγκαν.

    πριγκιπισσα_ευγενια
    Το ερωτευμένο ζεύγος

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ