• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη; Τι αποκάλυψαν Μουτσινάς-Καραβάτου

    • NewsRoom
    μαρια ηλιακη

    Μαρία Ηλιάκη


    Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Ηλιάκη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

    Πρόσφατα, η όμορφη παρουσιάστρια, που μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας -όπου εργάζεται ο αγαπημένος της- έκανε μία δήλωση-βόμβα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

    «Πειράζοντας» τους δημοσιογράφους, η Μαρία Ηλιάκη υποστήριξε πως μπορεί και να έχει παντρευτεί και απλά να μην έχει γίνει γνωστό, αλά Έλενα Ράπτη, δηλαδή.

    Στο μεταξύ ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε τη δήλωση αυτή, αλλά και ένα απόσπασμα από την «Φωλιά των Κου Κου», στο οποίο η Κατερίνα Καραβάτου αφήνει υπαινιγμούς σχετικά με κάποια εξέλιξη που θα υπάρξει στη σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη.

    «Ησυχάστε γιατί… Παντρεύτηκες μάλλον και δε μου το είπες;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος συνεργάστηκε επί χρόνια με την Ηλιάκη στον Alpha και διατηρούν φιλικές σχέσεις, όπως και με την Κατερίνα Καραβάτου.

    «Δεν με νοιάζει για τους άλλους! Μα να μην το ξέρω εγώ; Μήπως έγινε στην Ελβετία και δεν μπορούσα να πάω; Αυτό, όχι, από την Μαρία δεν το περίμενα. Όχι ρε Μαρία!», συμπλήρωσε ο ίδιος ενοχλημένος, αλλά και με μια δόση χιούμορ.

    «Θα περιμένω λίγες μέρες, αλλά άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς!», πρόσθεσε λίγο αργότερα, αφήνοντας την εντύπωση πως αυτή τελικά θα είναι η μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει η Μαρία Ηλιάκη.

    Δείτε το απόσπασμα:



    ΣΧΟΛΙΑ