• Ροή Ειδήσεων

    «Έφυγε» χορεύοντας ο πατέρας του Mr Nammos

    • NewsRoom


    Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου, ενός εκ των επιχειρηματιών του φημισμένου εστιατόριου και beach bar Nammos της Μυκόνου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

    Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος, που πέθανε σε ηλικία 84 ετών, φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά την κοπή της πίτας της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στα Σεπόλια Αττικής.

    Ο 84χρονος χόρευε κατά τη διάρκεια του γλεντιού και, αφού επέστρεψε στο τραπέζι του, έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου διαπιστώθηκε, ωστόσο, πως ήταν ήδη νεκρός.

    Ο Ιάκωβος Φραντζέσκος ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του, Κατερίνα, για 50 χρόνια, και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Ζαννή, τον Νίκο και τη Ζωή.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου, αναφέρεται: «Το χαμόγελο της γιορτής, σε μια στιγμή, πάγωσε. Για την αδόκητη και δυσαναπλήρωτη απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους συμπατριώτη μας, Ιάκωβου Φραντζέσκου εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Κατερίνα, τα παιδιά του Ζωή, Ζαννή και Νίκο, στα εγγόνια του και σε όλη την οικογένειά του».

    Αύριο, Τρίτη, στις 2 το μεσημέρι, στα Άνω Μερά Μυκόνου, θα τελεστεί η κηδεία του 84χρονου Γιακουμή Φραντζέσκου, όπως ήταν γνωστός στο νησί του.

    Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο έφυγε από τη ζωή και ο Σάκης Πάστρας, πατέρας της συζύγου του Ζαννή, Βερόνικας Πάστρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζαννής Φραντζέσκος: Η grande βάπτιση του γιου του «Mr Nammos» στο Μόντε Κάρλο με νονό τον Χάρη Βαφειά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βάπτιση του γιου του «Mr Nammos» στο Μονακό και το νέο «χρυσό» ειδύλλιο στην οικογένεια Πάστρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Nammos πάει… Μαϊάμι!



    ΣΧΟΛΙΑ