• LIFE&STYLE

    Εδώ είναι πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε, παρακάμπτοντας το αλκοόλ στο γάμο σας και σερβίροντας μαριχουάνα


    Με τη μέση τιμή ενός αμερικανικού γάμου να φτάνει τώρα σε $ 31.213, δεν είναι έκπληξη ότι κάποια ζευγάρια ψάχνουν να μειώσουν το κόστος. Μπομπονιέρες; Δεν τις χρειαζόμαστε! Λουλούδια; Τα πλαστικά είναι μια χαρά! DJ; Ο καλύτερός μου φίλος από το γυμνασίου θα το κάνει!

    Ωστόσο, υπάρχει ένα έξοδο που είναι πρόθυμοι να κάνουν πολλές νύφες και γαμπροί: το αλκοόλ. Στο κάτω-κάτω, πόσοι από εμάς θέλουμε να υποστούμε ένα γάμο χωρίς να το γλεντήσουμε πρώτα – ακόμα κι αν είναι ο δικός μας;

    Δυστυχώς, το αλκοόλ δεν ρέει από τα δέντρα (γαμώτο, άχρηστα δέντρα!), αλλά υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση που κάποια ζευγάρια εξετάζουν σοβαρά: η κάνναβη. Όχι μόνο είναι φυσικό εξ’ ολοκλήρου, αλλά είναι και φθηνότερο: Σύμφωνα με τους ειδήμονες στους γάμους με κάνναβη, που μίλησαν στο Mic, αν σερβίρετε κάνναβη στο γάμο σας μπορεί να κοστίσει πολύ λιγότερο από ό,τι αν σερβίρετε αλκοόλ (περίπου $ 5.25 λιγότερο).

    Στην πρώτη Έκθεση που έγινε ποτέ για γάμους με κάνναβη, στο Ντένβερ του Κολοράντο, την Κυριακή, το Mic μίλησε με δύο οργανωτές γάμου, οι οποίοι εξήγησαν ότι σερβίροντας χόρτο την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει ένα σωρό χρήματα. Κάναμε τους υπολογισμούς και γρήγορα ανακαλύψαμε ότι είχαν δίκιο. Και δεν είναι η εξοικονόμηση χρημάτων εκείνη τη μεγάλη ημέρα, ό,τι θέλει κάθε νύφη και κάθε γαμπρός;

    6N365TMW

    Ο Ebs Waldmann, ένα οργανωτής γάμου που έχει την εταιρεία «Distinctive Mountain Events», ο οποίος μπήκε πρόσφατα στην επιχείρηση γάμων με κάνναβη, είπε στο Mic ότι ένα ανοιχτό μπαρ με χόρτο είναι πολύ φθηνότερο από ό,τι ένα ανοιχτό μπαρ με αλκοόλ, εν μέρει επειδή η μαριχουάνα είναι πολύ ισχυρότερη από ό,τι το αλκοόλ σε μικρότερες ποσότητες. «Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να πίνουν, συνεχίζουν να πίνουν, και να πίνουν, και να πίνουν», είπε. «Όταν καπνίζουν, είναι πολύ πιο εύκολο να καπνίζουν έχοντας ένα σκοπό. Ειδικά αν υπάρχει ένας «budtender».

    Οι υπηρεσίες «Budtender» σας βοηθούν να καταπολεμήσετε το άγχος, παρέχοντας συσκευές καπνίσματος, συστήνοντας φαγώσιμη κάνναβη, και σερβίροντας χόρτο. Είναι επίσης εξαιρετικές γιατί εξασφαλίζουν ότι οι ηλικιωμένοι καλεσμένοι δεν θα κάνουν σαν τρελοί πάνω από τις πιατέλες με τα γλυκά. «Μπορούν να πουν στους καλεσμένους σας “Εδώ είναι η μερίδα σας. Δεν μπορείτε να έρθετε να πάρετε άλλη μερίδα για μιάμιση ώρα”», εξήγησε ο Waldmann.

    Πρόσθεσε πως όταν είσαι φτιαγμένος από κάνναβη διαρκεί περισσότερο και είναι πιο εύκολο να το ελέγξεις απ’ ότι το μεθύσι από το αλκοόλ. «Μπορείτε να δοκιμάσετε λίγο απ’ αυτό, λίγο από εκείνο», είπε. «Έχετε μία πίπα ή άλλες μεθόδους καπνίσματος, ξέρετε ότι πρόκειται να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Όταν πρόκειται για βρώσιμη κάνναβη, μπορείτε να φάτε μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι και να έχετε κέφι για ώρες».

    WPTM04BA

    Έτσι, αν σχεδιάζετε το γάμο σας φέτος και προσπαθείτε να κόψετε τα περιττά έξοδα, ένας γάμος με κάνναβη μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση (με την προϋπόθεση να συμμορφώνεται με τους νόμους για τη μαριχουάνα στη χώρα σας και οι φίλοι και η οικογένειά σας να είναι σύμφωνοι, φυσικά). Και αν έχετε ήδη παντρευτεί, μπορείτε πάντα να ανανεώσετε τους όρκους σας στο Κολοράντο!



    ΣΧΟΛΙΑ