• LIFE&STYLE

    Αιχμές από τον Παπαντωνίου για την Ιωάννα Τούνη (video)

    • NewsRoom
    Νώντας Παπαντωνίου


    Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη και γνωστός μπασκετμπολίστας Νώντας Παπαντωνίου, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Μαρία Αντωνά και την κάμερα του Happy Day.

    Ο παίκτης μιλώντας για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως αν και «πέρασε» στη Νομική, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει τις σπουδές του, καθώς η αγάπη του για το μπάσκετ, τον κέρδισε.

    Για την προσωπική του ζωή σημείωσε:

    «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και στο παιδί, πέρασα ξυστά, από το πλάι. Νιώθω έτοιμος να γίνω πατέρας γιατί μπορώ να δώσω σιγουριά και ό,τι θα χρειάζεται ένα παιδί.

    Όσον αφορά στην πρώην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ανέφερε:

    «Για μένα ήταν σίγουρα πολύ μεγάλο το διάστημα που ήμασταν μαζί με την Ιωάννα. Και την πρώτη και την δεύτερη φορά, ήμασταν κοντά στα δύο χρόνια μαζί με το διάστημα που ήμασταν χωρισμένοι. Δεν θα μπορούσαμε πια να ξαναείμαστε μαζί. Ο καθένας μας έχει πάρει τον δρόμο του».

    Βέβαια, σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για την τωρινή σχέση της Ιωάννας Τούνη με τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρετζή, δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

    Σχετικά με τη νέα σχέση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, που ήρθε πολύ γρήγορα μετά τον δικό τους χωρισμό, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε:

    «Δεν θεωρώ φυσιολογικά κάποια πράγματα. Συναισθήματα να αλλάζουν τόσο γρήγορα. Με αυτά δεν συμφωνώ.

    Δεν θέλω να αφήσω υπονοούμενο, ο καθένας όπως νιώθει. Αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να προχωρήσω τόσο εύκολα και δεν θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα.

    Ακόμα και εάν ήμασταν ζευγάρι με την Ασημίνα (σ.σ. Χαρίτου, πρώην παίκτρια του GNTM 2), δεν θα μας βλέπατε ποτέ σε φωτογραφίες χεράκι – χεράκι».



    ΣΧΟΛΙΑ