• LIFE&STYLE

    Χαρά Παππά: «Έριξε» το Instagram με καλοκαιρινή φωτογράφιση μετά τον χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

    • NewsRoom

    Χαρά Παππά


    Μετά τον πολυσυζητημένο και ξαφνικό χωρισμό της από τον γοητευτικό Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί, η Χαρά Παππά απολαμβάνει το καλοκαίρι μόνη της.

    Ευρύτερα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star, GNTM, ωστόσο προηγουμένως ήταν ήδη γνωστή διαδικτυακά, καθώς διατηρεί το δικό της κανάλι στο YouTube.

    Παράλληλα, είχε απασχολήσει για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και όλα έδειχναν ότι οδεύουν σε γάμο. Κάτι τέτοιο εν τέλει δεν συνέβη, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

    Την αποκάλυψη έκανε πρώτος ο Τούρκος ηθοποιός, ενώ λίγο αργότερα, η Χαρά Παππά έλυσε τη σιωπή της και επιβεβαίωσε τον χωρισμό.

    Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις.

    «Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό», δήλωσε η Χαρά Παππά μετά τον χωρισμό, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: «Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;»

    «Όλα για καλό γίνονται», είχε δηλώσει τότε.

    Το νεαρό μοντέλο, που βρίσκεται σε καλοκαιρινό mood, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες της στο Instagram, με τον κόσμο να την αποθεώνει.

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Aloha , Beaches 🌊

    A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on



    ΣΧΟΛΙΑ