• LIFE&STYLE

    Δυστυχισμένος ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ;

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Στο Λος Άντζελες επέλεξαν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή, μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με στόχο να ζήσουν μια ήρεμη και αρμονική ζωή μαζί με τον γιο τους, Άρτσι.

    Ωστόσο, ο διάσημος συγγραφέας Hugo Vickers, ο οποίος ασχολείται με τις βιογραφίες γαλαζοαίματων, εκτιμά ότι ο Χάρι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας του γάμου του με την Μέγκαν Μαρκλ.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον αδελφό του Ουίλιαμ ως «απελπιστικά δυστυχισμένο».

    Τα λεγόμενα του συγγραφέα και ιστορικού Hugo Vickers μεταδίδει η βρετανική The Sun.

    O Vickers. εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα Φεστιβάλ Λογοτεχνίας και στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο διάσημο ζευγάρι, χωρίς να… μασάει τα λόγια του.

    «Ο Χάρι, χωρίς καμία αμφιβολία, νόμιζε ότι είχε βρει μία εξωτική και γκλάμορους σύζυγο, που ξέφευγε από τα συνηθισμένα. Οι ηθοποιοί μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν. Δυστυχώς όμως τώρα βρίσκεται να ζει στην Καλιφόρνια, μακριά από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του, τον Στρατό και όλα τα πράγματα που γνώριζε» είπε στο φεστιβάλ ο συγγραφέας.

    Ο Vickers εκτιμά ότι η Μέγκαν θάμπωσε τον Χάρι με τα θέλγητρά της και τον έθεσε υπό τον έλεγχό της πριν ακόμα παντρευτούν.

    Όπως έχει πει, δε, στην Express: «Αν απλώς δείτε προσεκτικά, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ηθοποιό που απλώς τον σαγήνευσε. Ο Χάρι φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος και τώρα έχει παρασυρθεί και από τον πολιτικό ακτιβισμό της. Καταπίνει ό,τι σκουπίδι του σερβίρει και μπορεί να φαίνεται ότι τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά δεν είναι έτσι».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ