• LIFE&STYLE

    Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, υπό καταστολή

    • NewsRoom
    Ανδρέας Μικρούτσικος

    Ανδρέας Μικρούτσικος


    Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή

    Διασωληνωμένος υπό καταστολή και σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μερικές μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του και μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου.

    Ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

    To ιατρικό ανακοινωθέν

    Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα, 4/1/2020, περί τις 06.30, στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Έκτοτε, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, μετά την πάροδο του 24ώρου».

    Υπενθυμίζεται ότι η δυσάρεστη αυτή τροπή για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του και σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου, που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρευρέθη στην κηδεία του αδερφού του, φανερά καταβεβλημένος από την απώλειά του. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο με πολύ συγκινητικά λόγια. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», ενώ παράλληλα δημοσίευσε και μία παλαιότερη φωτογραφία του αδερφού του.

    Μια στιγμη η ζωη μας και συ την εκανες αιωνιοτητα.

    Posted by Adreas Mikrutsikos on Saturday, December 28, 2019

    Στην κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ένας από τους πρώτους που έφθασαν στον Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, συνοδευόμενος από τον γιο του, Στέργιο. Στο πρόσωπό του, αποτυπωνόταν όλος ο πόνος και η θλίψη από την απώλεια του αδερφού του.



    ΣΧΟΛΙΑ