• LIFE&STYLE

    Δύσκολες ώρες για γνωστό ποδοσφαιριστή και πρώην βουλευτή: Στο «σφυρί» η βίλα του στο Πανόραμα Βούλας

    • NewsRoom
    ποιος


    Δύσκολες ώρες περνά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ Γιώργος Ανατολάκης καθώς βγαίνει στο «σφυρί» η βίλα του στο Πανόραμα της Βούλας.

    Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί να γίνει στις 30 Οκτωβρίου και  η τιμή εκκίνησης είναι στα 500.000 ευρώ.

    Η τράπεζα στην οποία οφείλει ο κ. Ανατολάκης προχώρησε στην κατάσχεση για 200.000 ευρώ, που είναι μέρος της οφειλής που έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

    Πρόκειται για μια κατοικία που αποτελείται από β’ υπόγειο, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, με αποκλειστική χρήση του συγκροτήματος κατοικιών.

    Όπως αναγράφεται στο eauction.gr η κατοικία,αποτελείται από Β’ υπόγειο, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο (Α’) όροφο, μετά της αποκλειστικής χρήσης του ακαλύπτου χώρου του οικοπέδου, ενός συγκροτήματος κατοικιών κτισμένου σε οικόπεδο που  βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Βούλας, του Δήμου Βάρης –
    Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής, στη θέση «Πανόραμα».

    Η κατοικία, αποτελείται από:

    Β’ ΥΠΟΓΕΙΟ: το οποίο περιλαμβάνει το κεντρικό κλιμακοστάσιο, τον διάδρομο του υπογείου, φρέαρ του ανελκυστήρα, χώρο ελιγμών αυτοκινήτων, στεγασμένη είσοδο γκαράζ και δύο (2) θέσεις σταθμεύσεως αυτοκινήτου. Το άνω υπόγειο επικοινωνεί με εξωτερική κλίμακα ανόδου με το ισόγειο της
    κατοικίας αυτής και συνορεύει γύρω – γύρω με την οδό Δαρδανελλίων, εξωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το ισόγειο.

    ΥΠΟΓΕΙΟ: το οποίο περιλαμβάνει το συνεχόμενο κεντρικό κλιμακοστάσιο, το φρέαρ ανελκυστήρος, το μηχανοστάσιο, δύο (2) αποθήκες, συνολικής επιφανείας μέτρων τετραγωνικών εβδομήντα πέντε και 0,01 (75,01) και συνορεύει γύρω – γύρω με ζαρντινιέρα.

    ΙΣΟΓΕΙΟ: το οποίο  περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, W.C., διάδρομο, τον χώρο του συνεχιζόμενου κεντρικού κλιμακοστασίου, το φρέαρ ανελκυστήρος και μία (1) βεράντα προς την πρασιά τη συνεχόμενη με την οδό Δαρδανελλίων, έχει επιφάνεια μέτρα τετραγωνικά εβδομήντα πέντε και 0,01 (75,01) και συνορεύει γύρω – γύρω με πρασιά και πέραν αυτής με την οδό Δαρδανελλίων, ακάλυπτο χώρο οικοπέδου, πέργκολα, ακάλυπτο χώρο οικοπέδου και το ισόγειο τμήμα της κατοικίας.

    ΠΡΩΤΟΣ (Α) ΟΡΟΦΟΣ: ο οποίος περιλαμβάνει δύο (2) δωμάτια, διάδρομο, λουτρό, ιδιαίτερο λουτρό, συνεχιζόμενο κεντρικό κλιμακοστάσιο, φρέαρ ανελκυστήρος, έναν (1) ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο και έναν (1) εξώστη προς την πρασιά τη συνεχόμενη με την οδό Δαρδανελλίων, έχει επιφάνεια μέτρα τετραγωνικά εξήντα ένα και 0,11 (61,11) και συνορεύει γύρω – γύρω με την πρασιά τη συνεχόμενη με την οδό Δαρδανελλίων, ακαλύπτους χώρους οικοπέδου
    Η ως άνω κατοικία έχει συνολικό όγκο μέτρα κυβικά χίλια ένα και 0,24 (1.001,24) και ποσοστό συνιδιοκτησίας εξ αδιαιρέτου επί του οικοπέδου διακόσια δεκαεννέα χιλιοστά (219/1000).

     



    ΣΧΟΛΙΑ