• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ και τις ουσίες» (video)

    • NewsRoom

    Δημήτρης Αργυρόπουλος


    Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εκτός από το My Style Rocks, αναφέρθηκε και σε ιδιαίτερα προσωπικά θέματα. Ο κριτής του επιτυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΪ δήλωσε πως ήταν ήδη θαυμαστής του ριάλιτι, καθώς το παρακολουθούσε και γελούσε, ενώ φέτος χαίρεται που δουλεύει με την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Στέλιο Κουδουνάρη, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    Όσον αφορά τα προσωπικά του θέματα, εκείνος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και όσο ήταν παντρεμένος με την Μαρία Μπακοδήμου ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ και τις ουσίες.

    «Οι εξαρτήσεις ήρθαν στη ζωή μου από φόβο. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος είχα οικογένεια, αλλά σε μένα δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί ήμουν λειτουργικός. Πήγα για απεξάρτηση στην Αμερική. Έφυγα 3 μήνες και ξαναγύρισα», δήλωσε ο ίδιος.

    Μιλώντας για την Μαρία Μπακοδήμου με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ο κριτής δήλωσε ότι «Τα χρόνια με τη Μαρία, ήταν ιδιαίτερα. Ήταν διευθύντριά μου. Ερωτεύτηκα τη διευθύντρια. Η Μαρία μετά μπήκε στην τηλεόραση και μετά στο καθημερινό», ενώ συμπλήρωσε για το χωρισμό τους πως «Θα πάρω εγώ το 51% της ευθύνης. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα». 

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο νέος εκατομμυριούχος σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξήγηση για το τέλος της σειράς του Netflix «The Haunting of Hill House»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια κοπέλα αποχωρεί σήμερα από το GNTM;



    ΣΧΟΛΙΑ