• LIFE&STYLE

    Δικαίωση Μαστοράκη στη διαμάχη με την Γκολεμά-Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της

    • NewsRoom
    Γκολεμά-Μαστοράκης

    Ντέπυ Γκολεμά, Νίκος Μαστοράκης


    Τέλος στη δικαστική διαμάχη του παρουσιαστή και σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη και της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά έβαλε το δικαστήριο, με την δεύτερη να υποχρεούται να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των 6000 ευρώ. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της τηλεκριτικού, μέχρι την εξόφληση του ποσού.

    Πιο συγκεκριμένα, η δικαστική απόφαση αναγνωρίζει την ηθική βλάβη του Μαστοράκη για τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε η Ντέπυ Γκολεμά μέσω Facebook τον Αύγουστο του 2014: «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…».

    Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά

    Τι είχε ανεβάσει ο Μαστοράκης που προκάλεσε την αντίδραση της Γκολεμά 

    Ένα post στο facebook που αφορούσε στη Χαρούλα Αλεξίου ήταν η πηγή του κακού για την δικαστική κόντρα των δύο ανθρώπων της τηλεόρασης.

    Διαβάστε παρακάτω τη δημοσίευση του σκηνοθέτη τον Ιούλιο του 2014:

    μαστοράκης-αλεξίου

     

    Μαστοράκης
    Νίκος Μαστοράκης

    Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Νίκου Μαστοράκη, Τέλλος Ν. Αγαπηνός:

    Πολύ σημαντική δικαστική απόφαση νομικού ενδιαφέροντος από μία εξαιρετική Πρόεδρο Πρωτοδικών, καθότι αναγνωρίζεται νομικά η ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” ως προσβολή από δημοσίευμα (κατ’ άρθρον 681ΚΠολΔ). Μάλιστα, η απόφαση αναλύει επακριβώς το εύρος και τη δυναμική του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και τον αντίκτυπο που έχουν ανάλογες κατάπτυστες αναρτήσεις στην προσωπικότητα ενός ατόμου, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από χρήστες ευρέως γνωστούς στο κοινό, όπως η εν λόγω τηλεκριτικός. Ελπίζουμε αυτή η απόφαση να σηματοδοτήσει το τέλος των επαγγελματιών υβριστών κάθε λογής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξώδικο έστειλε ο Νίκος Μαστοράκης στον ΣΚΑΪ – Γιατί ζητάει 300.000 ευρώ

     



    ΣΧΟΛΙΑ