• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο Καρντάσιαν-Γουέστ: Πόσα θα πληρώνει σε διατροφή ο ράπερ, πώς διαχωρίζουν την περιουσία τους

    • NewsRoom
    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

    Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ


    Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ, καθώς οι δύο σταρ διευθέτησαν τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και των περιουσιακών στοιχείων τους.

    Το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους δεν θα χρειαστεί να προσφύγουν στα δικαστήρια στις 14 Δεκεμβρίου – όταν και είχε προγραμματιστεί η δίκη – αφού κατέθεσαν έγγραφα με τους όρους που έχουν συμφωνήσει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας την επικύρωση του δικαστή.

    Μεταξύ των όρων είναι η κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους -ηλικίας από 3 έως 9 ετών- ενώ ο Κάνιε Γουέστ θα καταβάλλει διατροφή ύψους 200.000 δολαρίων τον μήνα στην Κιμ Καρντάσιαν για τα παιδιά.

    Παράλληλα, θα μοιράζονται εξίσου τα έξοδά τους για την ασφάλεια, την ιατρική περίθαλψη, και το ιδιωτικό σχολείο τους.

    Συμφώνησαν, επίσης, να συμμετάσχουν σε διαμεσολάβηση αν προκύψει κάποια διαφορά. Εάν ένας από τους δύο δεν παραστεί, ο άλλος αποκτά την αποκλειστική εξουσία λήψης αποφάσεων, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Ορισμένα από τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να συμφωνήσει το πρώην ζευγάρι περιλαμβάνουν την εγγραφή σε νέο σχολείο, τη θεραπεία ή τη συμβουλευτική για τα παιδιά, καθώς και τη συμμετοχή τους σε τακτικά προγραμματισμένες θρησκευτικές δραστηριότητες.

    Σε ένα άλλο σημείο που φαίνεται πως κέρδισε η Κιμ Καρντάσιαν είναι το γεγονός πως τα παιδιά τους, δεν θα φοιτήσουν στην Ακαδημία Donda που ανήκει στον Κάνιε Γουέστ και ήταν ένα από τα θέματα στα οποία επέμενε ο ράπερ, αλλά θα παραμείνουν στο σχολείο όπου φοιτούν ήδη.

    Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα παιδιά δεν μπορούν να μετακινηθούν περισσότερο από 60 μίλια από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν πριν τελειώσουν το λύκειο ή πριν γίνουν 19 ετών, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου γονέα ή δικαστική απόφαση.

    Η οικογένεια Καρντάσιαν/Γουέστ
    Η οικογένεια Καρντάσιαν/Γουέστ

    Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ράπερ χώρισαν επίσημα μετά από οκτώ χρόνια τον περασμένο Μάρτιο, αλλά δεν είχαν βρει λύση σε θέματα περιουσιακά και επιμέλειας.

    Βέβαια, είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σε μεγάλο βαθμό οι περιουσίες τους ήταν διαχωρισμένες.

    Συγκεκριμένα, η Κιμ θα διατηρήσει την αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη στο Hidden Hills, την οποία είχε εξαγοράσει από τον Κάνιε πέρυσι έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η έπαυλη στο Hidden Hills
    Η έπαυλη στο Hidden Hills

    Ακόμη, θα κρατήσει τα σπίτια σε Μαλιμπού, Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια και Χάριστον του Άινταχο.

    Από την άλλη, ο Κάνιε Γουέστ διατηρεί διάφορα ακίνητα στη Νότια Καλιφόρνια, καθώς και το ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ, το εργένικο σπίτι του στο Βέλγιο και το πατρικό του στο Σικάγο.

    Σημειώνεται ότι αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την Κιμ και ο πρώτος για τον Κάνιε.

    Διαβάστε επίσης:

    #CancelBalenciaga: Το χρονικό της πτώσης, η Κιμ Καρντάσιαν και η αγωγή



    ΣΧΟΛΙΑ