array(0) {
}
        
    
Menu
2.64%
Τζίρος: 430.71 εκατ.

Ο Τραμπ βαράει το νταούλι και οι αγορές χορεύουν στο ρυθμό του!

Media

Δια χειρός… Ιβάν Σαββίδη το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου
Comments

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη… Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναγκάστηκε να κόψει τα μακριά της μαλλιά για να μην κόψουν την ίδια από το νέο πρόγραμμα του Open!

Οπως γράφει η Espresso, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» κουρεύτηκε με το… ζόρι για να συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας του Alpha, η απόφαση της συναδέλφου της να αποχωριστεί τη μακριά χαίτη της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό καρέ ήρθε ως όρος στο νέο συμβόλαιό της.

«Κάποια στιγμή ειπώθηκε και κυκλοφορούσε, και το λέγανε, ότι της βάλανε όρο στο συμβόλαιο να κόψει τα μαλλιά της καρέ, για να είναι κλασάτη και φινετσάτη. Την κούρεψαν με το ζόρι, δεν ήθελε η Κατερίνα να κόψει τα μαλλιά της. Λες και τώρα την καλή παρουσιάστρια την κάνει το μαλλί το κοντό, το μαλλί το ξανθό ή το μαλλί το μαύρο, ή το μαλλί μπούκλα. Είναι κοινό μυστικό. Αυτό το ήθελαν, επειδή θα άλλαζε το πρεστίζ του καναλιού, την πλήρωσαν τα μαλλιά της Κατερίνας…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

καινουργιου-κατερινα
Κατερίνα Καινούργιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Open TV: Να γιατί η Στάη, η Καινούργιου, η Χρηστίδου και οι σειρές δεν αφορούν το κοινό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα! (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου είναι κούκλος και… 25 χρονών! (pics)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ραντεβού της Σίας Κοσιώνη με Κυριακού και Παπαδόπουλο, η αντεπίθεση του Δημητριάδη στον Σκάι, που πάνε Τανιμανίδης, Ζαμπέτογλου, ο χαμός στο ΕΣΡ και τι σχεδιάζουν οι 3 κυρίαρχοι της TV
Ιβάνκα Τραμπ: Με δάκρυα μιλάει για την απώλεια της μητέρας της, τον καρκίνο του συζύγου της και την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Γκάφα από το CNN: «Πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα του The Birth Center;
Κίλιαν Μέρφι: Χωρίς μπλούζα στα γυρίσματα της ταινίας του στην Αθήνα (pics)
Η Άννα Βίσση χορεύει το νέο της τραγούδι μέσα στην κουζίνα της (video)
Γιάννης Γκελντής: Πώς έζησε τη φυλακή ο γνωστός σεφ και η αποξένωση από την κόρη του
Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
Μαρία Κίτσου: Είμαι επιζήσασα τραυμάτων και κακοποίησης (video)
Άννα Βίσση: Το μήνυμα του Γιάννη Μωράκη μετά το φινάλε του Hotel Ερμού